Милошевић направио рез пре пута на Златибор

БЕОГРАД: Фудбалери Партизана путују данас на прву фазу припрема на Златибор без чак осморице играча после реза тренера Сава Милошевића.
Milosevic Savo/Tanjug/Dimitrije Gol
Фото: Танјуг/Димитрије Гол/Саво Милосевић

Као што је најављено, Милошевић не рачуна на Немању Г. Милетића, Слободана Урошевића, Марка Валијентеа, Немању Николића, Мирослава Вулићевића, Горана Закарића, Радивоја Босића и Дејана Георгијевића.

Голман Владимир Стојковић добио је дужи одмор и накнадно ће се прикључити, а ту је и Бојан Остојић иако му је истекао уговор и у току су преговори око новог.

Са младом репрезентацијом Србије су недавно појачање Александар Лутовац, Светозар Марковић и Данило Пантић, чији останак зависи од договора са Челсијем.

На списку су: Немања Стевановић, Филип Кљајић, Александар Поповић, Немања Р. Милетић, Периша Пешукић, Игор Вујачић, Доминик Динга, Бојан Остојић, Страхиња Павловић, Златан Шеховић, Милан Смиљанић, Александар Шћекић, Саша Зђелар, Филип Стевановић, Лазар Павловић, Ђорђе Ивановић, Зоран Тошић, Сејдуба Сума, Огњен Ожеговић, Рикардо Гомеш, Страхиња Јовановић, Иван Милосављевић, Слободан Станојловић, Миљан Момчиловић, Никола Лакчевић, Армин Ðерлек и Муса Нџаи.

Црно-бели ће шест дана радити на Златибору, а у уторак је планирана прва провера против подгоричке Будућности у Ужицу, потом против Звијезде у Угљевику (30. јуна), пре одласка на Похорје на другу фазу припрема 2. јула.

Заказане су и пријатељске утакмице против Рогашке (3. јул), Олимпије у Љубљани (6. јул), Бордоа у аустријском Клагенфурту (10. јул) и Пакшија (13. јул).

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести