Милошевић: Одлука о Крстајићу до краја следеће недеље

БЕОГРАД: До краја следеће недеље биће познато да ли селектор репрезентације Србије Младен Крстајић остаје на том месту, изјавио је потпредседник Фудбалског савеза Србије Саво Милошевић.
krstajic, tanjug
Фото: Mladen Krstajić, foto: Tanjug, arhiva

Милошевић је гостујући на телевизији Н1 поручио да Србија не заостаје много за најбољим светским екипама, али да је и недостајала срећа након што је елиминисана у групној фази због пораза од Швајцарске (2:1) и Бразила (2:0), а победила Костарику (1:0).

"У току следеће недеље, најкасније до краја, имаћемо конкретне информације. Између осталог и око Крстајића", рекао је Милошевић за Н1.

Он је додао да су "орлови" заслужили више, подсетивши и на судијске грешке, односно на дуел са Швајцарском када Немац Феликс Брих није свирао очигледан пенал.

"Оно што сам видео на Светском првенству јесте да ми уопште не заостајемо много за најбољим светским екипама, и да смо у првом кругу иза најбољих, прилично исти, а можда и у предности. И уз мало среће могли смо и ми да одемо до четвртфинала", наводи Милошевић.

Додао је и да резултат није увек реално мерило вредности.

"Оно што је добро је да смо промовисали пет, шест младих играча који представљају будућност српског фудбала, а има их још седам, осам у Србији... То су момци који су направили феноменалне резултате у прошлости у млађим селекцијама", закључио је он.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести