Милошевић пред Спартак: Изузетно битна утакмица

БЕОГРАД: Тренер фубалера Партизана Саво Милошевић, пред меч 12. кола Суперлиге против суботичког Спартака, рекао је да ће тај сусрет бити важан за његов тим.
Savo Milošević Foto: Tanjug/video
Фото: Саво Милошевић Фото: Танјуг/видео

"Изузетно битна утакмица за нас. Без обзира на похвале после Манчестера изгубили смо три утакмице у низу на којима нисмо постигли гол. Слаба је утеха што смо играма и шансама заслужили више на сваком од поменутих мечева. Резултати диктирају доста тога, брзо ће отићи у заборав ако не кренемо да правимо добре резултате", рекао је Милошевић на конференцији за медије на СЦ Телепотик.

Милошевић је истакао да му пријају похвале које је добио после сусрета са Јунајтедом, као и то што су се навијачи вратили на стадион.

"Не смемо да летимо. Од тога што смо људе вратили још је битније што смо их на стадиону задржали, нисмо их разочарали. Фудбал је варљив, брзо се мења, поготово што сваке седмице играмо по две утакмице. Имамо обавезу више према тим људима. Искористићу прилику да се захвалим још једном навијачима, добро смо играли добрим делом што је подршка била сјајна."

Милошевић је додао да му се чини да је публика очекивала да његов тим победи Јунајтед како је утакмица одмицала.

"Велика је то ствар, довољно смо добро играли да је публика поверовала да можемо да победимо Јунајтед. И били смо близу. Оно што људи виде споља је навијачко гледање, а ми морамо да будемо реални. Ритам утакмице је био на европском нивоу, а не наше лиге. То ме радује, што смо у свим сегментима и линијама били равноправан, можда и бољи противник од Манчестера. То је пут", рекао је Милошевић и додао да је у том мечу видео доста позитивних ствари, али оних које му се нису допале.

Меч између фудбалера Партизана и Спартака игра се сутра од 16 сати на стадиону у Хумској.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести