Милошевић верује да Партизан после киксева може против Пролетера

БЕОГРАД: Тренер фудбалера Партизана Саво Милошевић, пред меч 8. кола Суперлиге против Пролетера, рекао је да ће ривал имати велики мотив, али да његов тим жели да серију тешких мечева започне победом.
Savo Milošević/Fonet/A. Barda
Фото: Savo Milošević/Fonet/A. Barda

"Враћамо се поново у колосек. Вероватно већ знате да нас чека убитачан ритам у наредне три недеље. Враћамо се и на оно што смо већ радили у претходном периоду, тако да ћемо месец дана играти утакмице четвртак-недеља. Трудили смо се да у овом периоду додатно завршимо припреме које нисмо успели када је трајало такмичење. Надам се да смо у томе успели, видећемо сутра", рекао је Милошевић на конференцији за медије СЦ Телеоптик.

Он је рекао да је важно да његов тим овај циклус почне добрим резултатом.

"Утакмица је на почетку циклуса и има тежину и важно је да почнемо добрим и позитивним резултатом овај циклус који ће бити тежак и захтеван. Већ смо два пута кикснули и не можемо себи да приуштимо то поново. Сваки ривал може да направи проблем ако му то дозволите. Сећам се последње утакмице коју смо играли у плеј-офу. То је екипа као оне против којих смо већ играли ове године, сви они имају јако велики мотив против Партизана и свако жели да покаже најбоље у тим утакмицама. Суштина је да дефинитивно верујемо да имамо квалитет и мислим да је питање искључиво наше жеље, воље, хтења, концентрације, трчања. Ако закажемо било где, противник ће нас чекати ту", рекао је Милошевић.

Милошевић је рекао и да су сви спремни и да су у конкуренцији за тим осим Сејдубе Суме, додавши и да ће најновије појачање Лазар Марковић бити спреман.

"Лазар је у солидном стању у односу на његову ситуацију, с обзиром да је у овом периоду тренирао индивидуално, али општи утисак је да је у много бољем стању од оног што смо очекивали. Он ће сутра бити у комбинацији за тим и верујем да ће бити у прилици да помогне. Верујем да ће сутра бити коришћен у некој мери", закључио је Милошевић.

Тренер црно-белих још једном поново да сваки лош резултат удаљава Партизан од титуле и ако неко други мисли другачије, није у праву.

Меч између Пролетера и Партизана игра се сутра од 20.30 на стадиону "Карађорђе" у Новом Саду.

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести