Миловановић: Звезда најбоља у држави, али покушаћемо...

ЛУЧАНИ: Тренер фудбалера Младост из Лучана Ненад Миловановић изјавио је да је Црвена звезда велики фаворит у првој утакмици полуфинала Купа Србије, али да његов тим не иде у Београд са "белом заставом".
milovanovic, tanjug video
Фото: Tanjug/Video, arhiva

"Младост је своје амбиције за ову сезону генерално остварила, ушли смо у плеј-оф, изборили полуфинале националног Купа. У уторак играмо против Црвене звезде, актуелног првака државе и учесника Лиге шампиона. Они имају убедљиво најбољи тим у нашој земљи и доминирају у нашем првенству, о томе говори и резултат у њиховој претходној утакмица у првенству. Ми имамо право на наду у Купу, играју се две утакмице, покушаћемо да направимо активан резултат пред реванш у Лучанима", рекао је МИловановић на конференцији за медије.

Он је открио да има доста ровитих и повређених играча, па ће у Београду наступити у "шареноликом" саставу.

"Што не значи да идемо са "белом заставом". Долазимо да се надигравамо са Црвеном звездом, да те њене врлине сведемо на минимум, а да ми покушамо да направимо неку добру полуконтру или контру и да постигнемо погодак", истакао је Миловановић.

Утакмица између Црвене звезде и Младости игра се сутра од 17 сати на стадиону Рајко Митић. Реванш је 15. маја у Лучанима.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести