Милуновић: Да се консолидујемо и искористимо шансу у Атини

БЕОГРАД: Одбрамбени фудбалер Црвене звезде Немања Милуновић каже да екипа мора да извуче поуке из тешког пораза од Бајерна (6:0) у Лиги шампиона и да мора се консолидује пред одлучујуће гостовање Олимпијакосу како би наставила пут у Европи.
milunovic, fk crvena zvezda
Фото: Nemanja Milunović, foto: FK Crvena zvezda

Звезда је претрпела највећи пораз у историји клуба на евро-сцени пред скоро 45.000 гледалаца на стадиону "Рајко Митић".

"Убедљиво смо поражени. Морамо да извучемо поуке из ове утакмице и окренемо се првенству, али и шансу да тражимо у Атини. Надам се да ћемо је искористити. Бајерн је показао класу, далеко је изнад нивоа на коме смо ми тренутно. Морамо много брже и агресивније да играмо ако желимо нешто конкрентно у Европи", рекао је Милуновић новинарима после утакмице.

Првак Србије би ремијем у Атини сачувао треће место и отишао у Лигу Европе.

"Све стаје у 90 минута у Грчкој. Требало би добро да анализирамо утакмицу и видимо где смо грешили, има их доста. Неопходно је да се консолидујемо и пробамо да обезбедимо пролеће у Европи", истакао је високи штопер и признао да су главе биле погнуте свима у свлачионици.

Репрезентативац Србије осврнуо се и на чињеницу зашто је Црвена звезда примила пет голова у другом полувремену.

"Тешко је сада вруће главе размишљати о томе шта је разлог. Пали смо после другог гола. Зато је Бајерн велика екипа, после другог гола желе да дају још три, четири. Имају велику глад за победом", закључио је он.

Црвена звезда против Олимпијакоса игра 11. децембра на "Караискакију".

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести