Милуновић прижељкује пуну Маракану: Победу ћемо посветити Михи

БЕОГРАД: Фудбалери Црвене звезде сутра од 16 часова почињу пролећни део сезоне, у утакмици која носи додатну симболику, с обзиром на то да је посвећена Синиши Михајловићу.
n
Фото: Nemanja Milunović očekuje sutra punu Marakanu/FK Crvena zvezda 

Улаз на меч са Војводином је бесплатан, а поуздани штопер Немања Милуновић очекује пуне трибине.

- Сигуран сам да ће се звездаши још једном показати на делу и да ће трибине нашег стадиона бити у потпуности испуњене. Верујем да су се навијачи ужелели фудбала, као и ми играња пред њима, тако да нема сумње да нас сутра очекује пун стадион. Мотив је свакако већи кад знамо да се игра за Миху, људску величину и легенду, не само Црвене звезде, већ и светског фудбала. Читава наша генерација је одрасла уз Миху, тако да ће бити изузетно емотивно да се и на терену опростимо од њега. Желимо да одиграмо квалитетну утакмицу и освојимо три бода која ћемо посветити доајену фудбала – рекао је дефанзивац црвено-белих.

Циљ Црвене звезде за пролеће је јасан - освајање дупле круне и пласман у Лигу шампиона.

- Морамо победом да започнемо пролећни део сезоне и да у том маниру одиграмо до краја маја. Зна се да је циљ дупла круна, али и да се што боље припремимо за Лигу шампиона, у коју ћемо, верујем, успети да се пласирамо. Наравно, идемо утакмицу по утакмицу, и верујем да ћемо на крилима наших навијача успети да остваримо све оно што смо зацртали. Зна се и да је свако пролеће Звездино.

Црвено-бели су добро радили на припремама.

- Припреме су протекле сјајно, добро смо радили, имали квалитетне провере и осећамо се изузетно спремно за прву утакмицу. Рад смо наставили у Београду, посветили смо се додатно неким детаљима, тако да сам сигуран да ћемо сутра бити прави и да нас чека добар меч – поручио је Немања Милуновић.

И, то ње све везано за црвено-беле. У смирај прелазног рока Београђани су довели нова појачања, а у питању су – нападач Марко Ракоњац, као позајмљени играч московске Локомотиве и везиста Марко Стаменић из Копенхагена, који ће потписати дуготрајни предуговор а на Маракану стићи на лето.

С друге стране двојица фудбалера су и напустила црвено-беле , а то су – голман, Зоран Поповић и штопер, Радован Панков, који су прешли у Чукарички.

И. Лазаревић

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести