Мирковић пред Војводину: Концентрација мора свих 90 минута

БЕОГРАД: Тренер фудбалера Партизана Зоран Мирковић, пред дерби са Војводином у Суперлиги, признао је да је разговарао са играчима јер постоји проблем на психолошком плану и да је неопходна концентрација цео меч како се не би испуштали бодови.
Bata Mirkovic/Tanjug
Фото: Tanjug

"Војводина је велики клуб, попут Звезде и Партизана. Ове сезоне су имали доста проблема, променили су тренера, али су у последње време ушли у ритам и играју добро. Чека нас тежак задатак и даћемо све од себе да победимо", рекао је Мирковић на конференцији за новинаре у Спортском центру Телеоптик у Земуну.

Ван тима је и даље Александар Шћекић после операције носа, па ће пропустити још дуел са Војводином.

Партизан је у претходна два меча, против Напретка и Чукаричког, водио и имао виђене победе, али их је на крају испустио.

"Причали смо доста сви, сигурно да има до психе. Мора да се држи концентрација свих 90 минута, посебно што нам се често дешавају такве ствари. Ниједна лопта и дуел не смеју да се потцене. Требало смо раније да решимо утакмице, али дешава се".

Мирковић је поново причао о пропуштеним приликама, али и томе да црно-бели тешко чувају мрежу.

"Гледамо да успоставимо нашу игру, правили смо доста шанси, а проблем је што смо их машили. Испоставило се да један гол није био довољан за победу. Кад бих бирао увек бих тражио да се не прими, уз један дат ћемо победити".

Каже да не осећа већи притисак због слабијих резултата и великог заостатка за Звездом.

"Мени је све у једној равни и гледам да ме неке ствари не поремете. И кад смо играли добро нисам излазио из равне, па нећу ни сада", закључио је он.

Утакмица 15. кола 

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести