Мисија ФСС у Лондону: Миливојевић поново игра за Србију

ЛОНДОН: Капитен Кристал Паласа Лука Миливојевић вратиће се у фудбалску репрезентацију Србије за септембарске дуеле против Португалије и Луксембурга у квалификацијама за Европско првенство 2020. године.
milivojevic, epa
Фото: EPA (ANDY RAIN)

То је епилог разговора новог спортског директора Владимира Матијашевића и селектора Љубише Тумбаковића са Миливојевићем током посете играчима који наступају у Премијер лиги. 

Иако на сајту ФСС нигде не пише децидирано да се Лука вратио међу "Орлове", све је јасно због реченице да су Тумбаковић и Матијашевић посетили, како се истиче, репрезентативце Миливојевића и Александра Митровића у Лондону.

"Разговарали смо о предстојећем окупљању које нас очекује у септембру, селектор Тумбаковић је изнео своје планове и очекивања, ставили смо "ад акта" неке ствари и идемо даље, тако да се надам, да ће сви бити на окупу", изјавио је Матијашевић, а преноси сајт ФСС.

Он је додао да је Миливојевић био веома расположен током разговора.

"Нисмо се враћали на неке теме, селектор Тумбаковић је инсистирао да гледамо у будућност, да направимо заједно добру атмосферу", навео је он и изразио наду да ће јавност и публика подржати национални тим.

"Надам се да ће повратак играча утицати позитивно и да ће публика доћи да подржи репрезентацију, што је нормално, јер увек када смо имали резултат то је било и због тога што смо имали публику уз нас", закључио је он.

Миливојевић није играо за "Орлове" после Мундијала у Русији прошле године, када је критиковао тактику бившег селектора Младена Крстајића, који је 27-годишњег везисту оптужио за пуч у репрезентацији.

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести