Митровић: Сви живимо за меч са Португалцима

БЕОГРАД: Фудбалски репрезентативац Србије Стефан Митровић рекао је да би победа против Катара била добра увертира пред одлучујући меч против Португала у квалификацијама за Мундијал 2022. године.
Фонет/ФСС/Стефан Митровић
Фото: Фонет/ФСС/Стефан Митровић

Србија сутра од 18 сати на стадиону "Рајко Митић" дочекује Катар у пријатељском мечу.

"Од доласка Мистера на чело репрезентације, увек је апострофирао да играмо нападачки фудбал и да играмо на гол више. Тако смо играли сваку утакмицу и због тога смо можда и примали некада више голова. Мислим да је битна ставка да "задржимо нулу" против Катара због самопоуздања за недељну утакмицу. Најважније је да ми покажемо нашу игру из претходних утакмица и да дођемо до доброг резултата", рекао је Митровић на видео конференцији за медије.

Дефанзивац Србије истакао је да сви живе за недељни меч против Португалаца у Лисабону.

"Сви живимо за ту утакмицу у недељу, они који буду играли даће максимум да одраде оно што Мистер захтева од њих. Што се тиче утакмци против Катара, ући ћемо максимално, показаћемо свој квалитет и игру на коју увек рачунамо да буде лепа и да ћемо победити и отићи у правој позитивној атмосфери у Португал".

Митровић се нада и великом броју навијача на "Маракани".

"Претходним партијама у државном дресу заслужили смо да имамо велику подршку сутра. Она нам увек значи, јер све што радимо радимо због навијача, због њих се игра фудбал. Желимо њих да усрећимо и да испунимо крајњи циљ", закључио је Митровић.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести