МЛАДИ ФУДБАЛЕР ПОГИНУО У СТРАШНОЈ НЕСРЕЋИ Регион у сузама, Клуб поделио СРЦЕПАРАЈУЋУ поруку

У саобраћајној несрећи у Сплиту живот је изгубио млади фудбалер Шимун Солић (20), играч РНК Сплита, потврдили су из клуба, а пренели су хрватски медији.
sveca pixabay.
Фото: pixabay.com

- Наш драги Шимун, момак насмејаног и ведрог лица, изгубио је битку са животом у саобраћајној несрећи која се синоћ догодила. За РНК Сплит играо је четири године, а недавно се поновно придужио свлачионици Сплита где су га сви обожавали управо због његовог ведрог духа и топлине коу је имао у себи. Шимуне наш, прерано си нас напустио, требао си играти још утакмица, али живот је хтео другачије. Заувек у нашим срцима. Твој РНК Сплит - стоји у објави клуба.

Шолић је у болници подлегао повредама кичме и изгубио је борбу за живот, док је други путник прошао са лакшим повредама и у стабилном је стању.

Несрећа се догодила у четвртак увече када су се сударили аутомобил и мотор.

- Поштовани у саобраћајној несрећи која се синоћ догодила у Стобречу извештавамо Вас како је од задобијених повреда у сплитској болници преминула мушка особа - стигла је потврда из полиције у Сплитско-далматинској жупанији.

Што се несрећног Солића тиче он је у омладинским категоријама био играч Сплита, Хајдука, Солина и Дугопоља, а у сениорској конкуренцији наступао је за Сплит.

Курир спорт / Večernji.hr/ Ж.С.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести