МЛАДОСТ ГАТ ДОЧЕКУЈЕ КОЛУБАРУ: Без осцилација, ка победи

После две вредне и веома важне победе над тимовима из врха Прве лиге Србије, сутра је пред фудбалерима Младости ГАТ нови изазов.
1
Фото: Драган Перишић верује у трећу везану победу свог тима, фото: ФК Младост ГАТ

У утакмици последњег, 30. кола првенства, а пред почетак такмичења у плеј-ауту, Новосађани ће бити домаћини тиму Колубаре и, наравно, пред њима је императив да савладају госте из Лазаревца.

Учинићемо све да освојимо сва три бода - истакао је Драган Перишић, тренер Младости ГАТ. - Без обзира на тријумфе у претходна два сусрета, уочили смо све мане и врлине наше екипе и претходни период искористили смо да подигнемо ниво енергије, која нам је недостајала. Важно је и то да не постоје осцилације у нашим партијама, што нам је до сада био највећи проблем. Верујем да ћемо, уз испуњење свих захтева, успети да дођемо до победе над Колубаром.

Тренера Новосађана може да радује повратак у такмичарски део тима Чечарића и Бјелоша.

- Њих двојица су се прикључили групи, док је Вук Митошевић болестан и он, највероватније, неће моћи да нам помогне. Повратак прве двојице ме радује, јер с њима повећавамо конкуренцију за тим, пошто нас очекују утакмице плеј-аута, од којих је свака за нас финале. Пет квалитетних измена могу драстично да утичу на резултат на крају сваког сусрета. - додао је Перишић.

Утакмица Младост ГАТ - Колубара игра се сутра на ГАТ арени, с почетком у 16 часова, а улаз на трибину је бесплатан.

А. Предојевић

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести