МЛАДОСТ ГАТ На Златибор за недељу дана

Иза фудбалера српсколигаша Младост Гат су четири недеље тренинга. Тренер Саша Филиповић задовољан је досадашњим радом и игром у прве две провере.
Mladost GAT
Фото: С првог тренинга екипе Младости ГАТ, фото: Д. Иванић

- Кренули смо знатно раније од осталих екипа  да бисмо што  спримније дочекамо трку за бодове. Довели смо неколико појачања, добро тренирамо и заиста имамо сјајну атмосферу и поред новоуведених мера - каже Филиповић.

До сада су Новосађани одиграчли две утакмице.

-  Због ситуације са вирусом  отказали смо утакмице са Индексом и Јединством из Руменке.Одиграли смо раније две, савладали смо Војводину из Бачког Градишта (5:0) и ремизирали са Фениксом (2:2). Задовољан сам показаним, с тим што смо имали много прилика да победимо и Феникс.                


Стигао искусни Јаблан

До сада су редове Младости ГАТ стигли голман Дражић, Петар, Страхиња и Лука Илић, Бошковић, Степанчев, Ђекић и Станић и од пре неки дан  и искусни Миљан Јаблан, који је претходну полусезону провео у Кабелу.Редове трећелигаша напустили су:Пастор, Грујић, Срђан Вукаљевић,Ђорђевић, Кнежевић, Пејић, Ћурко, Илијин, Вилотијевић, Милетић, Ковачевић и Лаћарак.


Намера  да се припреме наставе  на Златибор није реализована, одлазак је померен за недељу дана.

- Због тренутне ситуације председник клуба Мирослав Кресовић, са сарадницима, одлучио је да се одлазак из безбедносних разлога помери за недељу дана.. Због померања термина отпале су провере са Младости из Лучана и Жарковом, док је известан дуел са Бродарцем (28. јула). Верујем да ћемо у периоду боравка на Златибору  успети да пронађемо још барем два ривала. До поласка на Залтибор тренираћемо  у по две групе, како то налажу препоруке – саопштио је Филиповић.

М. Поповић

 

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести