Младост ГАТ спремна за наставак првенства

Фудбалери јесењег првака Српске лиге Војводина Младости ГАТ  спремно дочекују наставак трке за бодове.
fudbal, pixabay
Фото: pixabay.com

Циљ клуба који је последњих година у великом успону да сачувају прву позицију, пласирају  у Прву лигу.  У зимској паузи Новосађани су појачали конкуренцију  на свим позицијама.

- Очекивања после одлично одрађених припрема  су висока. Атмосфера међу играчима је изванредна. ангажовали смо сјајне фудбалере, који су се лако уклопила у игру  тима - каже тренер Филиповић. Показали су завидан ниво форме у последњој провери са Новим Садом,  једино што је било евидентно створили смо пуно прилика од којих је једна Асанијева била довољна за победу. Морамо у првенству бити пуно ефикаснији обзиром да ће сваки ривал покушати против нас да пружи максимум.

Јесенас је као новајлија у лиги Младост код куће ремизирала са Фениксом.

- Ради се о једном од најквалитетнијих састава у лиги. Пословично су први мечеви после пријатељских утакмица пуни неизвесности. Знамо да нас не очекује ни мало лак задатак. Уздам се у квалитетно одрађене припреме и приказану игру којом тежимо. У Новом Саду смо ремизирали, пропустили прилику да остваримо победу. Наравно да желимо да наставимо серију на путу ка баражу. Очекујем тежак меч. Немамо кадровских проблема - оптимиста је Филиповић.

М. По. 

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести