Војводина се и с играчем више намучила против Младости 2:1

Новосадска Војводина је у 10. колу Супер лиге Србије на гостовању у Лучанима савладала домаћу Младост са 2:1.
fk vojvodina jgrlic
Фото: Ј. Грлић

 

КРАЈ УТАКМИЦЕ

88’ Трећа измена у тиму Младости. Изашао је Обиора Одита, а ушао Танко Ибрахим.

85’ ГОЛ! Војводина води 2:1! Сјајан контранапад извели су гости, Дринчић је послао одличан пас на леву страну до Бојића, који је центрирао, а Матић упутио ударац главом са око седам метара, након чега се лопта од пречке одбила у мрежу за заслужено вођство Војводине.

78’ Измена у тиму Младости. Изашао је Милан Бојовић, а ушао Милош Ристић.

77’ Петковић је шутирао са око 20 метара искоса, али је лопта отишла далеко ван оквира гола.

74’ Бојић је шутирао са двадесетак метара искоса, лопта је погодила неког од играча домаћина и ишла под пречку гола домаћих, али ју је Живковић избио у корнер.

71’ напокон солидна прилика за Војводину. Петковић је након изведеног корнера шутирао са ивице шеснаестерца, али је Живковић одбранио.

69’ Трећа измена у тиму Војводине. Тренер гостију, очигледно незадовоqан резултатом, покушава да потпуно промени ритам своје екипе. Изашао је Марко Ђуришић, а ушао Дејан Зукић.

64’ Друга измена у тиму Војводине. терен је напустио Огњен Ђуричин, а ушао Миодраг Гемовић.

61’ Прва измена у тиму Војводине. Из игре је изашао Езе Винсент, који је само минут раније добио жути картон, а уместо њега је ушао Немања Николић.

Друго полувреме је почело али игра поприлично монотоно протиче између два шеснаестерца и без правих прилика на обе стране...

ПОЛУВРЕМЕ

38’ ЦРВЕНИ КАРТОН! Младост је остала са играчем мање на терену. Судија Милан Митић је показао црвени картон фудбалеру домаћина Владимиру Радивојевићу због ударања Ђуришића с леђа и у тренутку када није био у поседу лопте.

36’ ГОЛ! Младост је изједначила на 1:1. Поготку је претходио слободан ударац који је са око 25 метара извео Елиомар. Лопта је након његовог шута погодила живи зид, а потом је до ње дошао Бојовић и послао је са свега два-три метра искоса под пречку немоћног голмана Роцкова.

23’ Нову прилику за Војводину имао је Ђуришић, који је после корнера упутио ударац са око 20 метара али је лопта отишла поред стативе.

12' ГОЛ! Војводина је повела са 1:0 фантастичним голом Дринчића из слободног ударца са око 30 метара. Играч Војводине је послао лопту у саме рашље и голман Живковић је овога пута био немоћан.

8' Слободан ударац за Војводину са око 25 метара је извео Дринчић, али Живковић је поново сигуран на голу.

2' Прва прилика за госте. Езе је повео контранапад Војводине, а лопта је у шеснаестерцу дошла до Ђуричина, који је шутирао са осам метара искоса. Међутим, голман Живковић је одбранио његов ударац.

 

Војводина је тренутно на четвртој позицији на табели, са само два бода заостатка за водећима ТСЦ и Црвеном звездом, док Младост после знатно лошијег старта држи средину табеле...

 

Према најавама тренера, екипе утакмицу почињу у следећим саставима:

Младост: Живковић – Елиомар, Синђић, Одита, Бојовић – Радивојевић, Андрић, Лековић, Милошевић – Павловић, Шатара.

Војводина: Роцков – Ђурић, Веселиновић, Петковић, Деветак – Дринчић, Ђуришић – Ђуричин, Бојић, Винсент – Матић.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести