Мондолони посетио Звезду пред гостовање ПСЖ-а у Београду

БЕОГРАД: Амбасадор Француске у Србији Фредерик Мондолони посетио је данас Црвену звезду и разговарао о припремама за гостовање Пари Сен Жермена у Београду у Лиги шампиона.
Mijailovic i Mondolini/FK Crvena zvezda
Фото: ФК Црвена звезда

Звезда 11. децембра чека ПСЖ у шестом колу Ц групе ЛШ, а долазак Мондолонија на стадион "Рајко Митић" је још један корак у оквиру припрема утакмице.

Разговор амбасадора Француске у Србији са челницима Црвене звезде протекао је у врло пријатељском и ведром духу, што је још један показатељ одличне сарадње два клуба, наводи се на сајту Црвене звезде.

"Изузетно нам је драго што смо имали прилику да угостимо господина Мондолонија и његове сараднике. Њихова посета је доказ сјајне сарадње два народа, српског и француског, као и два клуба. Такође, драго нам је што ће Црвена звезда на свом стадиону имати прилику да угости Пари Сен Жермен у Лиги шампиона", рекао је председник ФК Црвена звезда Светозар Мијаиловић.

Мондолони је имао прилику да на стадиону обиђе и клупски музеј.

"Драго ми је да је Црвена звезда тамо где и припада и верујем да ће публика у Србији моћи да ужива у правом спектаклу приликом гостовања ПСЖ-а. Изузетно ми је драго што сам обишао стадион и посетио Звездин музеј", рекао је Мондолони.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести