Мркела тврди: Постоји очигледна намера да се Звезди наштети

БЕОГРАД: Спортски директор Фудбалског клуба Црвена звезда Митар Мркела тврди да постоји очигледна намера да се наштети "црвено-белима" у Суперлиги Србије.
mrkela, tanjug
Фото: Tanjug/D.Goll, arhva

Мркела се огласио саопштењем поводом, како се наводи, дешавања у националном првенству.

Нисмо се оглашавали на почетку сезоне верујући да ће све бити у реду, али у последње време учестале су ситуације у којима учествују исти актери. После свих тих ситуација и упркос свим нашим примедбама и захтевима да нам Срђан Јовановић не суди, он је поново делегиран да суди Звездину утакмицу против Чукаричког, рекао је Мркела, преноси званични сајт клуба.

Чукарички ће у цетвртак од 18.45 часова на свом терену дочекати Црвену звезду у заосталом мечу 7. кола Суперлиге Србије.

Одавно смо јасно ставили до знања да немамо поверења у Јовановића, који нам је поништио регуларан гол пре неколико година у вечитом дербију и који у недељу није реаговао у две ситуације на утакмици нашег највећег ривала. Немогуће је да је најбољи српски судија са ФИФА знаком то не види у ВАР соби. Сматрам да постоји очигледна намера да се Црвеној звезди наштети, закључио је Мркела.

Фудбалски клуб Црвена звезда огласио се јуче саопштењем у којем, како се наводи, најоштрије осуђује и још једном скреће пажњу јавности на непримерену и неспортску спрегу ФК Партизан и Фудбалског савеза Србије.

У Црвеној звезди тврде да екипи ТСЦ-а нису свирана два пенала на мечу 18. кола СЛС против Партизана (2:3), који је одигран у недељу у Бачкој Тополи.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести