НАЈВЕЋИ СПОНЗОРСКИ УГОВОР У ИСТОРИЈИ ПАРТИЗАНА Улагање од 5.500.000 евра

Фудбалски клуб Партизан званично је добио новог генералног спонзора, а то ће у наредне три и по године бити кладионица "MaxBet".
s
Фото: Youtube printscreen/ Magnificante

Њихова сарадња овековечена је пригодним коктелом у Сава центру, где је у присуству великог броја пријатеља клуба, али и играча црно-белих, потписан уговор о сарадњи лидера Суперлиге Србије и једне од водећих компанија у области спортског клађења и игара на срећу.

Како је саопштено, биће ово највећи уговор у историји оба партнера, са укупним улагањем од 5.500.000 евра током троипогодишње сарадње .

Зелени лого "MaxBeta" красиће црно-бели дрес са предње стране, почев од првог кола пролећног дела сезоне и утакмице против Јавора у Ивањици (субота, 10. фебруар, 14.00).

Испред Партизана је на промоцији говорио генерални директор Милош Вазура, док се у име компаније "Maxbet" обратио, такође генерални директор, Саво Бакмаз.

"Иако је првобитно објављено да ће уговор бити на три године, ми смо га потписали на три и по године. Открићу и вредност уговора: Годишње улагање је 1.550.000 евра, што значи да ћемо за три и по године унети у Партизан 5.500.000. То је наш највећи потписан уговор са било којим спортским клубом", рекао је Бакмаз.

Слична ствар је и са Партизаном, јер је то највећи спонзорски уговор у историји Хумске.

"Захваљујем се Жарку Зечевићу који ме је упознао са Савом. Лако и брзо смо се договорили. Ово је највећи спонзорски уговор у историји Партизана. 'MaxBet' је дошао када смо први на табели и надам се да ћемо на крају моћи да кажемо да су спонзори шампиона", поручио је Милош Вазура.

Потом је одржана и хуманитарна аукција за Хелену Гавран, а улог је био дрес Партизана са логом новог спонзора.

Највише је лицитирао управо Саво Бакмаз и купио га за 260.000 динара, који ће отићи на рачун девојчице која болује од хидроцефалуса.

(Б92)

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести