Нападачу Тисе Ненаду Кудрићу предстоји вишемесечна пауза

Врсни нападач из Бачког Градишта Ненад Кудрић прерастао је оквире матичног клуба Војводина и одлучио је да овог лета потражи афирмацију у српсколигашким водама.
kudric
Фото: Ненад Кудрић, фото: В. Јанков

Првобитно се договорио са ОФК Бечејом 1918, а онда је одлучио да обуче дрес Тисе из Адорјана Одиграо је пар припремних утакмица и у Бачком Петровцу доживео повреду колена. Дијагноза нимало ружичаста. Повреда предњих укрштених лигамената и менискуса захтевала је операциони захват и вишемесечно одсуство са терена.

- Операцију је у Новом Саду обавио др Мирослав Миланков и сада ми предстоји дуг период рехабилитације под надзором Марка Стојановића. Свакодневно одлазим у Нови Сад, вредно радим и надам се најбољем. После оваквих операција, рехабилитација траје пет до шест месеци, што значи да је јесења полусезона за мене завршена, али је добро да ћу моћи од почетка зимских припрема да се укључим у рад и верујем на пролеће надокнадити пропуштено ове јесени - рекао  је Ненад Кудрић, који се креће уз помоћ штака.

Имајући у виду да је  Кудрић тек начео 22. годину, време ради за њега. Најважније је да се опорави. Његова игра је сада ван терена, а голови могу мало да причекају. Када се буде опоравио голмани ће поново да стрепе, а он ће са саиграчима да се радује новим погоцима.

В. Јанков

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести