Нападач Тисе Ненад Кудрић мора на операцију колена

За талентованог фудбалера Тисе из Адорјана Ненада Кудрића је јесења полусезона завршена пре него је и почела.
nenad kudric
Фото: Ненад Кудрић, фото: В. Јанков

Уместо да овог лета и јесени потврди голгетерски нерв на српсколигашким тереним, врсни нападач из Бачког Градишта ће за две недеље на операциони сто, а онда му следи вишемесечна рехабилитација.

-Опет повреда колена. У питању су предњи укрштени лигаменти и менискус. Пре годину дана сам имао сличних проблема и тада се утврдило да не морам на операцију. Играо сам без потешкоћа за матичну Војводину из Бачког Градишта минуле сезоне до прекида првенства. Нисам имао никаквих проблема ни на припремама у новом клуб Тиси из Адорјана све до пред крај припремне утакмице у Бачком Петровцу против Младости. Прегледи и снимци потврђују да је дошло до кидања предњих укрштених лигамената колена и повреде менискуса. За две недеље заказана је операција код др Мирослава Миланкова у Новом Саду, а онда ми предстоји рехабилитација. Јесења полусезона је, на жалост, такмичарски прецртана, али предстоји ми борба ван терена. Убеђен сам да ћу све прегрмети и вратити се још јачи и одлучнији да успем у фудбалу – каже Кудрић.

Ненад је средњи члан фудбалске породице Кудрић из Бачког Градишта. Старији Давид је штопер војвођанског лигаша Војводине из места у којем Кудрићи живе, а млађи Игор носи дрес  омладинског тима суперлигаша ТСЦ из Бачке Тополе. Иако је напунио тек 21 годину, Ненад већ неколико година привлачи пажњу фудбалске јавности. Разумљиво, јер је изразити стрелац, а у фудбалу су голгетери увек у жижи. Летос је изгледало да ће се вратити у Бечеј, чији је дрес носио у пионирској и кадетској конкуренцији, а онда се обрео у Тиси из Адорјана. Међутим, изгледа да му није било суђено да у дресу Тисе крене пут фудбалске афирмације. Бар не ове јесени.  

В. Јанков

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести