Натхо: Победа у Крушевцу значајна за самопоуздање

БЕОГРАД: Фудбалер Партизана Бибрас Натхо био је задовољан новом победом у Суперлиги Србије.
natho, fk partizan
Фото: Бибрас Натхо, фото: ФК Партизан

Црно-бели наставили су са добрим резултатима пошто су у Суперлиги на гостовању савладали Напредак (1:0).

"Од нас се очекује да на свакој утакмици постигнемо четири или пет голова, а то је немогуће. Ова утакмица у гостима је била прилично тешка, нарочито после црвеног картона. Борбеношћу смо добили утакмицу 1:0, могло је да буде и лакше да смо одиграли паметније после њиховог црвеног картона, али то је фудбал. Из ове утакмице излазимо са више самопоуздања и снаге и настављамо даље", рекао је Натхо за клупски сајт.

Тренер Александар Станојевић код састава тима, као и увек, водио је рачуна о томе да на терен изведе одморне играче, а Натхо истиће да је ритам у ком играју утакмице оставио траг на њима.

"Имамо 25 играча у ротацији, а већ два месеца играмо утакмице на свака 3-4 дана. Велики притисак је на нама играчима, сви смо уморни. Тренер се труди да из сваког извуче максимум, увек убацује свеже играче и свако добија шансу, задовољан сам тиме. Морамо да наставимо тако до краја ако желимо да се боримо за титулу. Морамо да дајемо 100 посто себе у свакој утакмици", додао је Израелац.

Натхо током паузе у првенству игра за репрезентацију, тако да остаје у пуном такмичарском ритму.

"Скоро 12 година играм у овом ритму са две утакмице недељно, имам довољно искуства са тим тако да сам нашао начин да се одмарам. То је мој посао, морам да дам 100 посто себе у свакој утакмици", закључује Натхо.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести