Више хиљада навијача Србије кренуло на стадион

БЕЧ: Више хиљада српских навијача окупило се на бечком Шведенплацу и уз пратњу полиције организовано кренуло на утакмицу између Аустрије и Србије.
navijaci srbije, ilustracija
Фото: Илустрација

Навијачи из целе Србјије, али и дијаспоре, уз велике мере обезбеђења, кренули су на меч на којем се очекује да Србија избори пласман на Мундијал.
Уз познате навијачке песме и тек понеку бакљу, за сада, све протиче у најбољем реду.

Утакмица квалификација за Светско првенство у Русији између Аустрије и Србије игра се вечерас од 20.45 на „Ернст Хапелу“.

Српски навијачи из Аустрије позвали су раније данас да трибине стадиона у Бечу буду испуњене српским обележјима, а не клупским, поруком да великом подршком помогну екипи Слабољуба Муслина да избори пласман на Светско првенство.

"Помаже бог Срби. У Бечу се спрема спектакл. Пласман на СП се овде може осигурати. На корак смо од шампионата! Потребно је победити Аустрију! Ту се и ТИ питаш! ТИ имаш кључну улогу на овој утакмици. Од тебе тражимо да гласне жице оставиш на трибини као што наши Орлови остављају срце на терену! Тражимо да уредно пратиш навијање! Молим те да не облачиш клупска обележја него искључиво обележја Србије", наводи се у прогласу који се брзо проширио друштвеним мрежама.

Даље се додаје "И ако Бог да, у Бечу ће се славити пласман на СП. Ово је Беч, ово је Србија".

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести