Ненад Ванић нови тренер Пролетера

У смирај успешне године новосадски фудбалски прволигаш Пролетер  одлучио је да уместо Ненада Церовића који је у финишу јесеље сезоне водио Сланобарце, ангажује бившег тренера Војводине Ненада Ванића (1970).
nenad vanic
Фото: Ненад Ванић, фото: Ј. Грлић

„Сходно амбицијама  које смо поставили на почетку овогодишње сезоне одлучили смо  да појачамо тренерски кадар и на место шефа струке поставимо Ненада Ванића. Имали смо на уму да се ради о провереном тренеру способном да заједничким снагама направимо још један корак и Новом Саду подаримо и другог Суперлигаша“, објашњава Горан Антић. 

Искусном тренеру ово ће бити други долазак у Српску Атину обзиром да је један период био на клупи Војводине.

„После седам година непрекидног рада пауза ми је пријала. Био сам помало изненађен позивом господина Антића  са којим сам се врло брзо договорио. Мада се ради о екипи прве лиге долазак у Пролетер не сматрам кораком уназад у каријери обзиром да су ми предочене амбиције и заједнички циљ, а то је Супер лиге“, истакао је Ванић који је у досадашњој тренерској каријери успешно водио Раднички из Нове Пазове, Слогу из Петровца на Млави, Металац из Горњег Милановца, Бежанију, Доњи Срем и Војводину.          

М. По.

 

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести