Николић: Преко потребна победа, идемо према новим изазовима

БЕОГРАД: Млади фудбалер Црвене звезде Вељко Николић изјавио је да је екипи, после елиминације од Омоније у квалификацијама за Лигу шампиона, била потребна победа против Вождовца у Суперлиги Србије (6:0).
nikolic
Фото: ФК Црвена звезда

"Ово нам је било преко потребно. Одлично смо ушли у утакмицу, али нам је и противник дозволио да играмо агресивно. Знамо колико нам је битна ова победа, цела екипа се подигла. Идемо даље, нови изазови су пред нама и морамо бити максимално фокусирани на све што нас очекује. Знамо шта навијачи желе, трудимо се да их из утакмице у утакмицу обрадујемо, а верујем да су уживали у головима, макар и крај малих екрана", рекао је Николић за клупски сајт.

Њему је погодак против Вождовца био трећи од почетка сезоне и сваки веома ефектан.

"Можда ће звучати као клише, али моји голови су плод тимске игре. Када сваки фудбалер одради оно што се од њега тражи долазимо у прилику за гол. Најбитније је да тим побеђује, јер само тако можемо доћи до зацртаних циљева. Наравно, пресрећан сам јер ми је реализација врло добра. Увек желим да постигнем леп погодак, а то се управо десило против Радничког, Мачве и Вождовца", истакао је Николић.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести