Новајлији у елити следе тешки дани: Инђија - Младост 0:2 (0:1)

Фудбалери Инђије забележили су и шести узастопни пораз, овога пута поклекли су у дуелу са екипом из Лучана. У ранијим мечевима су Инђијци играли добро, али нису имали среће,  овога пута су пружили слабу партију, па су гости из Лучана заслужено однели бодове.
1
Фото: Фудбалери Инђије у досадашњем току првенства нису имали ни среће и на утакмицама на којима су пружали добре партије

На почетку меча, у 7. минуту, после непрописног старта Бјелчића, судија Шегрт је показао на белу тачку а сигуран реализатор је био Милан Бојовић.

После гола Лучанци су се очекивано повукли у одбрану и чврстом зоном бранили су своју мрежу. Инђијци су покушавали на све начине да дођу до погодка, међутим, нападачи нису били прецизни. Најбољу шансу је имао Немања Видић у 36. минуту, али је његов шут отишао поред гола .

Ни у наставку утакмице слика се није мењала, Инђијци су нападали, гости се успешно бранили и вребали прилику из контри.То им је пошло за руком у 80. минуту  када је брзу контру реализовао Лазар Јовановић. После овог пораза новајлију у елитни очекују тешки дани и вероватно смене у стручном штабу.

Б.Р.

Фото:ФК Инђија

ИНЂИЈА: Стадион поред железничке станице, гледалаца око 100, судија: Шегрт (Крагујевац). Стрелци: Бојовић у 7. (из пенала) и Јовановић у 80. минуту. Жути картони: Бјеличић и Јосовић (Инђија), а Шатара, Милошевић, Андрић, Одита (Младост).

ИНЂИЈА: Прековић, Димитријевић (Бањац), Бјеличић, Јовановић (Милосављев), Босанчић, Димитров, Бастаји, Рогач, Томић (Б. Илић), Јосовић, Видић.

МЛАДОСТ: Зечевић, Милошевић, Елиомар (Синђић), Јовановић (Стојановић), Одита, Бојовић (Танко), Андрић, Лековић, Милошевић, Павловић, Шатара.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести