Нови пораз Бечејаца мора да забрине

БЕЧЕЈ: Традиција непобедивости Бечејаца у окршајима са зрењанинским Радничким срушена је у суботу.
1
Фото: Dnevnik.rs

Момци с Тисе су крај Скробаре доживели убедљив пораз (0:4) и била им је то трећа утакмица ове сезоне у гостима и трећи пораз, без постигнутог гола.

- Ако се на утакмици не покажу страст, карактер, жеља, борба и уклизавања, нема ни доброг резултата - јасан је био Милан Белић, тренер Бечеја. - Упутили смо ка голу ривала само два шута за 90. минута, а у одбрани направили низ грешака. Зато епилог утакмице крај Бегеја не треба да изненађује. Нисмо екипа која која треба да прими десет голова на три гостовања и то је поражавајуће за мене као тренера. Али, нема кукања. Пред нама је нова недеља рада, чека нас тешко гостовање у Руми, затим нам у среду долази Јединство из Старе Пазове, па гостујемо у Сомбору. Напоран микроциклус је пред нама, а не можемо се похвалити оним што је иза нас, зато морамо да збијемо редове и покушамо да преокренемо ситуацију у нашу корист. 

Очито да је младој и неискусној екипи потребна „свежа крв“. Вратио се везиста Страхиња Илић, али он није гол-играч, а Бечејцима недостаје баш такав тип фудбалера. Где и како њега пронаћи у овом тренутку? Имали су Бечејци Николу Фуртулу, који је у првих пет кола постигао исто толико голова у дресу кулског Хајдука, али је на волшебан начин, пар дана пре старта првенства, добио исписницу. Олако се одрекло и од Илије Ердељана, који је постизао голове и на прволигашкој сцени. Сад и кад би се нашао неки нападач, тешко је да ће бити квалитетнији од поменуте двојице, а расположиве снаге, бар за сада, не уливају поверење у бољу ефикасност.

Текст и фото: В. Јанков

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести