Новогодишњи коктел ФК Војводина: Одблокирани рачун за мирнију 2018. годину

Неколико стотина пријатеља и навијача Фудбалског клуба Војводина, на челу с члановима Управног одбора новосадског суперлигаша, окупило се, у свечаном салону СПЦ “Војводина”, на традиционалном новогодишњем коктелу.
novogodisnji koktel fk vojvodina FF-L0205
Фото: Дневник (Ф. Бакић)

Том приликом је Душан Влаовић, председник Воше, одржао пригодну беседу, у оквиру које је озваничио и једну веома важну ствар за даљи живот црвено-белог колектива - деблокаду клупског рачуна. После нешто више од годину дана, истакао је први човек Војводине, рачун је у функцији и то гарантује много мирније функционисање клуба, посебно у предстојећем зимском прелазном року.

„Користим прилику да вас, у име свих запослених у нашем клубу - управе, Радне заједнице, Омладинске школе “Илија Пантелић”, тренера и играча, поздравим на крају 2017. Године“, нагласио је Влаовић.

„Када смо, пре нешто више од три месеца, добили поверење чланова Скупштине да водимо Војводину, испред себе смо зацртали три кључне ставке: деблокаду клупског рачуна, избор новог шефа стручног штаба и озбиљан рад у оквиру зимског прелазног рока. Као што знате, недавно смо ангажовали Илију Столицу на место тренера и верујемо да он представља квалитетно решење, јер је реч о младом, перспективном и озбиљном стручњаку, о којем најбоље говоре резултати које је до сада имао.“


Лакићевић и Суботић исекли торту

Првотимци Војводине налазе се на одмору, али је неколицина њих била присутна на коктелу. С пријатељима клуба и навијачима дружили су се Иван Лакићевић, Немања Суботић, Емил Роцков, Милан Лазаревић и Милан Илић, а приметили и велики број тренера запослених у клубу.

Торту на којој је био исцртан грб новосадске Старе даме исекли су и присутнима поделили Лакићевић и Суботић.


Настављајући с обраћањем, Душан Влаовић је посебно истакао следеће:

„Задовољство ми је што могу да вас обавестим да је јуче, после више од годину дана, одблокиран жиро-рачун клуба. То ће нам омогућити нормално функционисање и мирнију 2018. годину. Огроман допринос у деблокади имају Милош Вучевић, градоначелник Новог Сада, као и директор “Србијагаса” Душан Бајатовић. Захвалност за ангажовање дугујемо и генералном директору ФК Војводина Дарку Јевтићу и његовом заменику Александру Дунђерском. Предстоји нам ускоро и почетак прелазног рока, али ми ни до сада нисмо седели скрштених руку. Не желимо да гомиламо играче, већ нам је намера да доведемо неколицину фудбалера који ће правити разлику и који ће, уз омладинце из наше школе, чинити окосницу будуће екипе. Све ово чини само неколико, од стотину корака који нас воде у трајну стабилизацију клуба. Сигуран сам да ћемо, међутим, уколико сви заједно будемо постигли синергију и уколико будемо дисали истим плућима, бити на добром путу да створимо европску Војводину.“


Промовисан клупски календар

Присутни на Новогодишњем коктелу, што је такође део традиције, били су у прилици да добију клупски зидни календар ФК Војводина за 2018. годину. Он је урађен у пуном колору и на веома квалитетној хартији, а фотографије првотимаца Воше, које су дело Јелене Грлић, Ненада Михајловића и Милана Марковића, красе његове стране.  


Потом је први човек Војводине пожелео пуно среће, добро здравље и успеха присутнима, уз реченицу:

„Једна је Воша!“

Аплаузи присутних посведочили су да им се обраћање првог човека ФК Војводина допало и да деле његову веру да ће година која је пред нама донети лепше и успешније дане клубу старијем од читавог века.

А. Предојевић

Фото: Ф. Бакић

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести