Новогодишњи коктел у ФК Војводина: Самарџић пожелео срећу у 2022.

НОВИ САД: У просторијама Фудбалског клуба Војводина у Ветернику је одржан традиционални новогодишњи коктел новосадског суперлигаша.
v
Фото: fkvojvodina.rs

Уз присуство руководства црвено-белих, на челу с председником Управног одбора Драгољубом Самарџићем, у пријатној атмосфери дружили су се бивши и садашњи фудбалери „старе даме“, а међу званицама нашли су се и ветерани и пријатељи клуба, као и представници медија. На пригодној свечаности нашли су се тако Милан Лане Јовановић и Милош Красић, некадашњи првотимци Воше и чланови репрезентације наше земнље, а били су ту и Стефан Ђорђевић, односно Марко Бјековић од садашњих фудбалера, а онда и ветерани Влада Савић, Васа Пушибрк, Ђорђе Вујков, Милорад Косановић и други, који су исписивали најлепше странице у историји црвено-белих.

Драгољуб Самарџић осврнуо се на резултате које је Војводина остварила у години која лагано остаје за нама.


Цуцин споразумно раскинуо уговор

Прошлог лета, током припрема у Словенији, из Инђије је у редове фудбалера Војводине стигао Лука Цуцин, изданак Партизанове омладинске школе, од којег се очекивало да адекватно попуни позицију десног бека. Међутим, ствари нису ишле у правцу у којем је овај младић то желео, па је већи део јесење полусезоне преседео на клупи и није добијао прилику да заигра.

Новосађани су сада договорили с овим фудбалером споразумни раскид уговора и он је слободан у избору средине у којој ће да настави каријеру. Некадашњи играч Спартака и Инђије ових дана добиће чисте папире, а црвено-бели су му пожелели пуно среће у клубу за који се буде одлучио.


Фото: fkvojvodina.rs

- Одмах после тог првенства, Скупштина клуба је донела нову стратегију, у којој је било неколико приоритета - истакао је Самарџић. – Уследило је подмлађивање наше екипе, тежња да се постигне резултат који нам гарантује ново играње у Европи, успешни наступи у националном Купу, али и финансијска консолидација, без које све то не би било реално. На пола смо пута у овој сезони и остварили смо солидне резтултате. Одржали смо састанак господин Љубомир Апро и ја са шефом стручног штаба и спортским директором, који су нам изложили то како су они доживели минулих шест месеци. Следеће недеље имаћемо Управни одбор који ћемо да обевстимо о оном што смо чули и обавестићемо јавност о закључцима. Војводина је клуб који не сме да се игра својим угледом и то сви заједно увек морамо да имамо на уму. Подмлађевање екипе ишло је у ритму у којем смо, по мени – успели. Ипак, чланови УО и ја нисмо најзадовољнији минутажом коју су млади играчи имали у јесењем делу првенства, али ћемо се сви заједно потрудити да она буде знатно већа у наставку првенства. У име свих људи који воде клуб, свима вам желим пуно среће, здравља и професионалних успеха.

Овом приликом промовисан је и клупски календар за 2022. годину, а потом је одржан и пригодни коктел.

А. Предојевић

EUR/RSD 117.1015
Најновије вести