Новокозарчани задовољни првим бодом у српској лиги

После 10 година фудбалери Слободе из Нових Козараца вратили су се у Српску лигу Војводине.
lopta_u_mrezi_1
Фото: Dnevnik.rs

Новокозарчани на свом терену у премијерном мечу против фаворита Радничког из Сомбора освојили бод(1:1). А златним словима у историји клуба биће уписан Никола Галић као први стрелац повратника у Срску лигу Војводине. Овај брзоноги нападач донео радост својим суиграчима у 18. минуту када је на добро упућену лопту од Петра Цвијановића савладао голмана гостију. Нажалост, домаћи нису истрајали до краја, у 69. минуту грешку чувара мреже Живкова искористио је капитен гостију и поравнао резултат.

Освојени бод за тим из Нових Козараца представља велики подстрек пред суботњи дерби меч у суседном Банатском Великом Селу против Козаре. Биће ово уједно и први окршај два тима  у  српсколигашком друштву.

Капитен домаћина Славко Ћулибрк одлично је дириговао екипом на терену и на тај начин извршавао жеље стручног штаба на челу са шефом струке Радетом Медићем. Сви првотимци пружили су добру игру против фаворита, а међу њима и бонуси Ратко и Савић. Стрелац јединог гола Никола Галић каже:

- Срећан сам што сам постигао подогак. Радост би била већа да смо издржали до самог краја и освојили сва три бода. И овај бод је велики подстрек пред окршај у Банатском Великом Селу против Козаре.

М. С.

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести