Новосадскa лигa: Пролећна трка стартује 23. марта

Конференцији клубова Новосадске фудбалске лиге присуствала су 14 представника клубова, које су поздравили председник Владимир Самарџић, комесар за такмичење Александар Шовљански и  технички секретар Саша Живковић.
Fudbalski savez Novog Sada
Фото: Dnevnik.rs

- Савез се труди да буде сервис клубовима и да заједно са локалном заједницом, на челу са градоначелником Милошем Вучевићем, буде увек од помоћи. Захваљујући томе клубови су добили опрему, реквизите, лаптопове који ће нам помоћи на успешном увођењу новог регистрационог информационалног система „Цомет“. Сваки од клубова мораће да задужи по једног човека да се бави „Цометом“, а ја као обучено лице бићу вам 24 часа на услузи да појединце успешно уведем у посао – рекао је секретар Живковић.

Наставак првенства стартује 23. марта а завршава се  9.јуна. Првопласирана екипа улази директно у Војвођанску лигу, док ће другопласирана и трећепласирана играти бараж са клубовима Сремске лиге.

Финале Купа на територији ФСГ НС играће се на неутралном терену 17.априла, а за трофеј ће се борити Кабел и Бачка из Ђурђева. 

М. По.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести