Новосадска лига: Салајчанима цео плен

Салајчани су из Буковца однели цео плен и оставили ривалу четири лопте у мрежи, а примили само један гол.
fudbal, pixabay
Фото: pixabay.com

Оно што је интересантно је то што су гости све голове постигли из прекида. Утакмица је била веома интересантна и брза, али већ у 24. минуту Славија је голом Милоша Убовића повела. Било је још неколико прилика. Међутим, истакао се голман Георгијевића. Буковчани се нису предавали и штета је што нису били прецизнији, али истицао се и голман Чавић.

Међутим, друго полувреме почело је у знаку црвено – плавих, али је из  лепе акције мрежу погодио  Владимир Девић. Домаћи су се тада прилично тргли, стварали шане, али нису гађали где треба.Међутим, погодили су Салајчани Радановић, Стајић и Гајић.

Фрушкогорски партизанСлавија 1:4 (0:1)

БУКОВАЦ: Игралиште Фрушкогорског партизана, гледалаца 150, судија: Каплијев (Нови Сад). Стрелци: В. Девић у 56. за Фрушкогорски партизан, а Убовић у 24, Радовановић у 71, Стајић у 78. и Гајић у 86. минуту за Славију. Жути картони: Д. Девић, В. Девић и Мирић (Фрушкогорски партизан, а Гајић, Дражић и Беговић (Славија).

ФРУШКОГОРСКИ ПАРТИЗАН: Георгијевић Д. Девић, Мирић, Антони, Бабић, В. Девић (Бјелић), Дулић, Николић, Чергић, Чавић (Клинцов), Канар.

СЛАВИЈА: Чавић, Жакула, Гајић, Јанић, Стајић, Убовић, Дражић, Беговић (Остојић), Ферати (Стојичић), Радовановић (Глишић), Ружић (Вучковић).

М. Павловић

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести