НОВОСАДСКА ЛИГА Трећа узастопна победа Темеринаца

ТСК – Омладинац 2:1 (1:1)
lopta1
Фото: pixabay.com

ТЕМЕРИН: Стадион ТСК-а, гледалаца: 120, судија: Миленковић (Нови Сад), стрелци: Татић у 24. и Томић у 58. за ТСК, Пецељ (из пенала) у 34. минуту за Омладинац, жути картони: Шушак, Радичић, Стричевић (ТСК), Јокић, Хернаус, Зечевић (Омладинац).

ТСК: Перишић, Шушак (Пантош), Стричевић (Богојевић), Радичић, Влаисављевић, Татић, Пашка, Николић, Клаић (Пуповац), Томић (Томић), Ковачевић (Лахош).

ОМЛАДИНАЦ: Вулин, Мартиновић, Суботић, Пецељ, Вујичић, Јокић (Тојагић), Хернаус (М. Стојановић), Ђ. Стојановић, Бакић (Јарић), Макарић (Зечевић), Зељковић.

Темеринци су ударили печат на бодове освојене у Кисачу, уписавши трећу узастопну победу. Вукашин Татић је искористио асистенцију Владимира Стричевића и погодио за вођство домаћина. Бојан Пецељ, капитен Омладинца, десет минута касније, био је реализатор најстроже казне – 1:1. После неколико неискоришћених шанси, црвено-бели су се поново радовали, када је Никола Томић, ударцем искоса, на ефектан начин, надмудрио голмана Мићу Вулина. У 70. минуту, у игру је ушао Јово Пуповац, годинама уназад најбољи играч Темеринаца, па су се чули аплаузи. Одсуствовао је због повреде 12 месеци и у том периоду су недостајали његови голови и асистенције.

М. Менићанин

Јединство - Шајкаш 3:2 (2:0)

ГОСПОЂИНЦИ: Игралиште Јединство, гледалаца 100, сдуија: Јована Шијан (Нови Сад), стрелци: Малиновић у 28. Ђурђевић у 40. и Миавец у 77. за Јединство, а Играчев у 47. и Котуљач у 63. минуту за Шајкаш.

ЈЕДИНСТВО: Полић, Ђурђевић, Медић, Драгољевић, Вечански (Мијавец), Ковачевић, Р. Тепић (Гарић), Малиновић, Бубњевић, М. Тепић (Крстић), Виторац.

ШАЈКАШ: Малет, Гојков, Павков, Макивић (Карас), Радивојевић, Живанов, Котуљач, Веселиновић, Играчев, Малешевић.

Фудбалери Јединства из Госпођинаца забележили су вредну победу за борбу за опстанак. Победили су солидну екипу Шајкаша који је играо у подмлађеном саставу. Већ у првом делу Госпођинчани су стекли два гола преднопсти, а то су и одржили у у другом делу и Јединство је имао неколико прилика да преокрену резултат.   

Р. С.

Динамо - Татра 3:2 (1:0)

БУДИСАВА: Игралиште Мала грбавица, гледалаца 50,. судија: Спасојевић (Нови Сад), стрелци: Грујић у 44. Умићевић у 90. и Дубравац у 92. за Динамо, а Лаковић у 57. и 69. минуту за Татру. Жути картон: Ђаковић (Динамо).

ДИНАМО: Мартиновић, Ђаковић, Пешић, Пејаковић, Илић, Сладић (Дубравац), Михајловић, Сабо, Прерадовић (Умићевић), Мишкић (Панић), Грујић (Митрић).

ТАТРА: Костуранов, Шмит, Петровић, Живановић, Радин (Ожват), Лаковић, Пекић, Маројевић, Грубовић, Врховац, Ђаковић.

Фудбалери Татре све до финиша меча имали предност у Будисави. Међутим, у надокнади времена домаћи фудбалери су успели да преокрену резултат и да забележе вредну победу. Прво је Данијел Умићевић погодио мрежу Костуранова, а у надокнади времена Марко Дубравац је био ефикасан.

М. Г.

Бачка - Фрушкогорски партизан 6:1 (4:0)

ЂУРЂЕВО: Игралиште Бачке, гледалаца 100, судија: Кресић (Тител), стрелци: Д. Тривуновић у 18. и 85. Максимовић у 20. Игњић у 31. и Рогић у 33. и 48. за Бачку, а Дулић у 61. минуту за Фрушкогорски партизан. Жути картон: Чавић (Фрушкогорски партизан).

БАЧКА: Н. Игњић (Радишић), Д. Тривуновић, Вујовић (Миловац), Максимовић, Вујовић, Дангубић, Нен. Игњић, Марковић, Рогић, Пејановић, Деј. Тривуновић.

ФРУШКОГОРСКИ ПАРТИЗАН: Георгијевић, Д. Девић, Томљановић (Сладојевић), Макивић (Ј. Девић), Клинцов, Антонић, Дулић, Пролић, Чергић (Бабић), Кантар (Чавић), Малиновић.

Одлично су отворили утакмицу фудбалери Бачке и већ после тридесетак минута имали су ненадокнадиву предност од четири гола. Покушавали су гости да смање резултат, али сем поготка Дулића ништа више нису могли да ураде.     

Д. Тр.

Фрушкогорац - Петроварадин 3:0 (1:0)

СРЕМСКА КАМЕНИЦА: Игралиште Фрушкогорца, гледалаца 100, судија: Николић (Нови Сад), стрелци: Сапунџић у 42. Адамек у 47. и Бранковић у 93. минуту. Жути картони: Перовић, Сапунџић (Фрушкогорац), Кокановић (Петроварадин).

ФРУШКОГОРАЦ: Медић, Кукурузовић, Ушћумлић, Перовић, Туцаков, Драгојловић, Јевтић (Зековић), Н. Сапунџић, Адамек (Петровић), Радаковић (Бранковић), В. Сапунџић.

ПЕТРОВАРАДИН: Чамбор, Сендерак (Лукић), Проле (Кокановић), Будечевић, Шимулија, Поповић, Павков, Павлов, Стефановић, Гардиновачки.

У комшијском дербију није било дилеме. Екипа Фрушкогорца је савладала екипу Петроварадина која неће задржати статус у Новосадској лиги.

М. П.

Славија - Југовић 5:1  (прекинуто у 28. минуту)

НОВИ САД: Игралиште Славије, гледалаца 50, судија: Каплијев (Нови Сад), стрелци: Ђанковић у 4. И 7, Вучковић у 17. Ферати у 20. и Стојичић у 23. за Славију, Пантелић у 8. минуту за Југовић.

СЛАВИЈА: Чавић, Јашовић, Гајић, Ђанковић, Стајић, Убовић, Кученич, Ферати, Стојичић, Јањић, Вучковић.

ЈУГОВИЋ: Загорчић, Черњак, Станић, Пантелић, Пилиповић, Николић, Марковић, Јевтић.

Каћани су у Нови Сад допутовали са осморицом играча, а у 23. минуту када су домаћини постигли пети погодак, два играча су се нагло повредила и после пет минута већања установљено је да нису способни да наставе утакмицу, па је судија Каплијев морао да прекине неравноправан дуел.

С. Ч.

Футог - Борац 2:0 (0:0)

ФУТОГ: Игралиште Футога, гледалаца 60, судија: Јуришић (Нови Сад), стрелци: Сират у 67. Меселџија у 89. минуту. Жути картони: марковић, Латиновић (Футог).

ФУТОГ: Марковић, Бероња, Вулић, Драгутиновић, Барачанин, Сакач, Мартић, Чепић, Меселџија, Сират, Латиновић.

БОРАЦ: Пелегин, Свитић, Ђорђевски, Кнежевић, Видић, Димић, Поповић, Бајић (Салић), Крстић (Ђаковић), Коларов, Добрињац.

Тек у финишу утакмице у финишу су савладали Борца. Прво је Сират а мало касније и Меселџија је био ефикасан.

А. Р.

Црвена звзезда - ЖСК 2:0 (0:0)

НОВИ САД: Игралиште Црвене звезде на Видовданском насељу, гледалаца 100, судија: Николаш (Нови Сад), стрелци: Ћулум у 51. (из пенала7, Белановић у 64. минуту. Жути картони: М. Марковић, Д. Марковић (Црвена звезда), Џамбас, Ђурђић, Клисара, Савановић, Тривуновић (ЖСК). Црвени картон: Хеско (Црвена звезда) и Клисара (ЖСК).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Такосић, Милак, М. Марковић, Шаренац, Д. Марковић, Панков, Ћулум, Хајризи, Бјелановић, Роксандић, Ма. Марковић (Хеско).

ЖСК: Савановић, Марков, Н. Тривуновић, Димић, Џамбас, Кронић, Бороја, Ђурђић, Нинковић, Клисара, Т. Тивуновић (Лазендић).

Одиграли су фудбалери Црвене звезде и ЖСК-а нервозну уткамицу у којој су славили млади играчи из Новог Сада. У првом делу је било неколико прилика, а мреже су отале нетакнуте, а домаћин је повео у 51. минуту када је Џамбас фаулирао у свом казненом простору неког од играча црвено-белих а са пенала Ћулум је био сигуран. Други погодак постигао је Бјелановић после лепе израђене акције. У финишу сусрета дошло до кошкања и тако је Клисара и Хешко зарадили црвене картона.

М. По.

Фото: Youtube Printscreen

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести