Новосадски Кабел се баш појачао

За Кабел, другопласирану екипу Прве лиге, финиш прелазног рока био је берићетан.
Fudbaleri Kabela i Brodarca/privatna arhiva
Фото: Приватна архива

Доласцима на позајмицу из  Војводине Ранка Пушкића, Николе Мирића и Вукашина Богдановића придружили су се Владан Елесин (Колубара), Ђорђе Вукашиновић (Албанија),Марко Варга (Нови Сад), Владимир Радочај (Динамо Врање), Филип Обадовић (Фарска острва), Данило Секулић (Индонезија) и повратник Фарук Бихорац (Вележ).

-  Сада се много лакше дише, јер ћемо на свим позицијама имати здраву конкуренцију. Ни за једног играча неће бити загарантовано место у тиму ако то не не заслужи – рекао је помоћни тренер Мирослав Смајић.


Елесин захвалан Колубари

Помало неочекивано у Кабел је стигао голман Владан Елесин.

- Након раскида сарадње са Пролетером отишао сам у Колубару. Тренирао сам са Лазаревчанима три недеље, а  сам из породичних разлога моро да се вратим у Нови Сад.Захваљујем се челницима Колубаре што су ми изашли у сусрет да раскинемо сарадњу, а  Кабел ми је понудио коректне  услове, прихватио сам их и бићу са породицом – казао је Елесин. 


Провера против Јагодине је отказана због повреда играча.

- Ситуација је сада мого боља, тренинзима су сње вратили Пушкић, Србијанац и Богдановић, а још увек су ван строја Месаровић, Павлићевић, Видаков и Мандић.

Кабел ће наредну проверу имати против Бечеја.

- Провера са Бечејем биће још један испит до сада урађеног. Сматрам да ћемо битиспремни за пролећна искушења – поручио је Смајић.   

М. Поповић

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести