Обрадовић: Нема простора за жаљење, идемо даље

БЕОГРАД: Фудбалер Партизана Иван Обрадовић изјавио је да су црно-бели у дерби ушли бојажљиво, али да нема времена за жаљење.
derbi
Фото: ФК Партизан

Фудбалери Партизана и Црвене звезде одиграли су нерешено 1:1 у 165. вечитом дербију.

"Првих 15 минута игре нисмо изгледали онако како је требало и и како су на нас навикли. После смо створили шансе и водилии до 80. минута. Штета, остаје жал, али идемо даље. Имамо бодовну предност, следећа утакмица је већ у четвртак, нема простора за жаљење и идемо на победу. Да смо победили, одвојили бисмо се пет бодова на табели и то би била озбиљна бодовна разлика. Сад смо где смо и били, идемо даље и то је то. Сви функционишемо као један, то је најважније. Свако сваког подржава, идемо даље и мислим да ћемо изаћ на прави пут" , рекао је Обрадовић после меча.

Милош Јојић додао је да је Црвена звезда била нешто бољи ривал и да су црно-бели неопрезно примили гол.

"Играли смо бојажљиво на почетку. Звезда је за нијансу бољи ривал, а од тог момента смо на неки начин само ми постојали на терену. Играли смо доста боље, стварали саансе и дали гол. Остаје жал што нисмо дали још неки гол и привели утакмицу крају. Мислим да је најреалније било да смо победили. Пред крај утакмице наивно примамо погодак", рекао је Јојић.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести