Од данас и званично: Емил Роцков голман МОЛ Фехервара

НОВИ САД: Репрезентативни голман Емил Роцков више није фудбалер Војводине. Вест да је за његове услуге заинтересован вицешампион Мађарске, екипа МОЛ Фехервара из Секешфехервара, је добила званичну потврду, а плавокоси чувар мреже из Новог Сада ставио је потпис под уговор с мађарским клубом.
e
Фото: MOL Fehervar

Веома сам срећан што сам постао играч Фехервара, изјавио је Роцков на промоцији.

Знам, додао је, да сам дошао у велики клуб, у којем ћу морати озбиљно да се борим како бих заслужио место у екипи и оправдао поверење.

Жеља ми је да у следећој сезони освојимо и првенство и Куп Мађарске, а надам се и да ћу добро бранити у Лиги Европе. Обећавам навијачима да ћу пружати максимум у сваком сусрету у којем будем стајао на голу, поручио је Роцков.

На званичној презентацији МОЛ Фехервара истакнуто је да је клуб добио одличног голмана, најбољег играча финала Купа Србије у Нишу, као и човека који ће квалитетом и менталитетом мотивисати и конкуренте на још преданији рад.

Посебно је подвучена чињеница да Роцков одлично говори мађарски језик и да поседује, уз пасош Србије, и путне исправе нашег северног суседа.

Спортски директор мађарског клуба Золтан Ковач и Емил Роцков (на фотографији) на промоцији су истакли и то да верују како ће тим у новој сезони играти још боље и бити озбиљан конкурент за трофеје у тамошњем фудбалу.

А. П.

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести