Од шест Обилића, змајевачки освојио пехар

У Змајеву је, у организацији овдашењг клуба Обилића, одржан четврти међународни фудбалски турнир под називом  -Четири Обилића. Поред домаћина, учествовали су и имењаци из Острова (Хрватска), Доњег Крепшића (Република Српска),Вилова, Херцег Новог (Црна Гора) и Београда.
vilovo obilic
Фото: Dnevnik.rs

Иако резултат није био у првом плану, све екипе су се максимално трудиле да прикажу све дражи фудбала а публика је уживала у атрактивним потезима, дриблинзима, фер-плеју,а нису изостали ни голови. Најнеизвесније је било у полуфиналном дуелу између Виловчана и Доњег Крепшића, у регуларном току било је 1:1, а после бољег извођења пенала у финале се пласирала екипа из Вилова. У финалу су се састали  братски клубови  из Змајева и Вилова којег су Змајевчани са убедљивих 5:1 решили у своју корист и први пут освојили пехар. Друго место је припало Виловчанима, а треће гостима из Острова.Наредни домаћин биће Обилић из Острова.       

Круна свега било је дружење у ресторану Јадран, на којем су поред учесника били и многобројни гости који су помогли у организацији турнира.

“Хвала домаћинима на предивном пријему и присној атмосфери, хвала и дивној публици која је овог пута навијала за ногомет. Ово је био дан којег ћемо дуго памтити. На овогодишњем турниру је победио ногомет и спорт који нема границе. Живели и видимо се догодине у Острову “ поручили су гости из Хрватске следећи домаћини традиционалне манифестације за пример.

Судијска тројка из Врбаса, Предраг Мрђеновић, Вукашин Цветковић и Миљан Миљанић, беспрекорно је обавила задатак.

ЛКиш

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести