Одржан радни састанак у Фудбалском савезу Војводине

У просторијама Фудбалског савеза Војводине у Новом саду одржан је радни састанак, а главна тема била је актуелна ситуација у војвођанском фудбалу, после одлуке Одбора за хитна питања ФСС о завршетку такмичења, закључно са мечевима одиграним 15. марта.
grb fsv
Фото: Dnevnik.rs

Поред председника Драгана Симовића, присуствовали су заменик председника Горан Драча, потпредседници Драгољуб Самарџић и Мирко Дуброја и генерални секретар Миодраг Цвијић.

- У овом периоду године, обично бисмо били фокусирани на завршетак сезона у лигама под окриљем ФСВ, али ситуација узрокована коронавирусом је утицала да се актуелна трка за бодове оконча одлуком Одбора за хитна питања ФСС, после два пролећна кола. Не вреди да се осврћемо, енергију морамо да усмеримо на предстојећу сезону, па смо у том правцу донели закључке и смернице, чија реализација почиње без одлагања – истакао је Драган Симовић, председник ФС Војводине.

У наредним данима, пред руководством савеза су бројне активности. Пажњу привлачи седница ИО ФСВ, заказана 10. јуна, а предвиђене су и посете подручним савезима.

- Планирамо да 2. јуна посетимо Сомбор и упознамо се боље са ситуацијом на терену. Желимо да помогнемо клубовима, ником није у интересу да нестају са мапе или одустају од такмичења. Током јуна ћемо реализовати комплетан програм посета и на основу утврђеног стања донети одлуке и утврдити приоритете деловања, уочи предстојеће сезоне – рекао је Миодраг Цвијић, генерални секретар ФСВ.   

М. Менићанин

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести