Одржана конференција клубова Војвођанске лиге – југ

Одржана је конференција Војвођанске  фудбалске лиге – југ, на којој су сумирани извештаји комесара за такмичење Зорана Алимпића, дисциплинског судије Мирослава Пупца и суђења Бранислава Ћаћића за јесњу полусезону, која је протекла у духу пропозиција и без иједног проблема, па су их делегати једногласно усвојили.
grb fsv
Фото: Dnevnik.rs

Генерални секретар ФСВ Миодраг Цвијић упознао је присутне са активностима  за пролећни део, информисао о одлукама Извршног одбора о утврђивању износа чланарина за програмске активности.

Пре конференције, клубовима је у име Савеза календаре, књигу “Век фудбала у Војводини” предао Милан Мирковић, задужен за све три Војвођанске лиге.

- Задовољни смо како је јесенас протекло такмичење у овој лиги. Клубовима желим пуно успеха у борби за виши ранг и онима  за опстанак. Да је период иза нас био успешан говоре и извештаји такмичарских органа.Верујемо да ће и пролеће бити успешно за ову лигу као што је била јесен. Иначе, пролећни део првенства почиње 7. марта, а  завршиће  се 8. јуна – саопштио је Цвијић.

Осврнуо се и на активности које чекају аматерску репрзентацију Војводине.

- Наши аматери су у последње две године забележили вредне резултате пласманима на завршне турнире. И ове сезоне желимо наставак те традиције.Клубови  који буду давали репрезентативце биће у обавези да их неколико пута  пусте на планиране активности.

Од наредне сезоне намера ФСВ је да уведу у свим лигама информациони систем Комет.                                                       

- Већ сада обављамо припреме да се наредна сезона, 2020/2021, и у Војвођанске фудбалске лиге уведе Комет, па ће се организовати обука и упознаваће се клубови са њиховим обавезама по том питању – казао је Цвијић. 

М. По.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести