Одржана Скупштина ФСС, ново руководство до 15. децембра

СТАРА ПАЗОВА: У Спортском центру у Старој Пазови одржана je седница Скупштине Фудбалског савеза Србије (ФСС), којом је председавао Ненад Бјековић, заменик председника Фудбалског савеза Србије.
skupstina
Фото: ФСС

Скупштина Фудбалског савеза Србије (ФСС) je постигла сагласност око усаглашавања прописа, избора и рокова, а ново руководство биће изабрано до 15. децембра 2021. године, док ће избори бити расписани после усвојених измена Статута, саопштено је на сајту Савеза.

Како је саопштио ФСС, седници Скупштине присуствовало је 48 од 67 делегата који су на почетку аплаузом поздравили посебне госте, почасног председника ФСС Томислава Караџића и селектора Драгана Стојковића. Рад Скупштине поздравили су и испратили гости из ФИФА господа Лаура Дија и УЕФА, Лука Никола, Јан Хафнер и Мариос Георгију.

Фото: ФСС

Делегати ФСС усвојили су Извештај о раду Изврддног одбора за 2020. годинуа, усвојен је Извештај о финансијском пословању ФС Србије за 2020. годину и Извештај ревизора.

Како се додајен Надзорни одбор и Финансијска комисија оценили су да је пословање Фудбалског савеза у периоду од 1. јануара 2020. до 31. децембра 2020. године било рационално, да су средства трошена наменски и у складу са финансијским планом.

Они су позитивно оценили опредељење Савеза да и у време пандемије узроковане вирусом Ковид – 19 улаже значајна средства у стручно – педагошке активности, као и у развој аматерског фудбала.

После исцрпне анализе генералног секретара Јована Шурбатовића, делегати Скупштине усвојили су Извештај о раду, затим и Финансијски извештај у којем је констатовано да је ФС Србије у 2020. години пословао успешно.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести