Окука: Желимо победу и против Спартака

Фудбалски клуб Војводина  гостује суботичком Спартаку на стадиону Милан Средановић у Кули, у оквиру 10. кола Супер лиге Србије.
Dragomir Okuka/FK Vojvodina
Фото: ФК Војводина

Новосађане очекује 58. војвођански дерби а после две узастопне победе, расположење у Вошином табору пред ову утакмицу је знатно боље него раније и шеф стручног штаба Драгомир Окука, истиче  да ће покушати да оствари и трећи везани тријумф.

„Стереотип да нас чека тешка утакмица за нас није стереотип, већ реалност, јер за ову Војводину, у овом моменту, нема лаких мечева. Спартак је тренутно у кризи, али то је екипа која вреди далеко више од тих седам бодова и претпоследњег места, те је само питање времена када ће поново почети да прави добре резултате. Што се нас тиче, од свих 11 играча који буду истрчали на терен, очекујем максималан ангажман. Иза себе имамо две победе без примљеног гола, које су остварене доста тешко, али су ипак победе и оне враћају самопоуздање играчима. Надам се да ћемо, уз залагање, борбеност и евидентну дисциплину у игри, овога пута показати и нешто више, те да ћемо направити добар резултат. Војводина увек игра на победу, па ће тако бити и против Спартака, а видећемо колико ће нам то противник дозволити. Њих максимално респектујемо, јер то је екипа која је избацила Спарту и играла у квалификацијама за Лигу Европе, али истовремено верујемо у себе и у то да можемо до победе. Сви повређени играчи су нам и даље ван строја, осим Езеа, који ће бити са нама и конкурисати за тим. Фофана и Ђорђевић су се прикључили тренинзима, али мислим да још увек нису довољно спремни – изјавио је Окука.

Меч између Спартака и Војводине игра се у недељу од 15 часова на стадиону “Милан Средановић” у Кули, а фудбалски клуб Војводина је за све своје навијаче који су власници сезонских улазница обезбедио бесплатан превоз на ову утакмицу.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести