Омољчани се озбиљно појачавају: Граовац жели да игра

Руководство клуба војвођанског лигаша Младости из Омољице, на челу са директором Драганом Лукићем, вредно ради и, у договору с тренером Душаном Ђокићем, дало се у потрагу за нови играчима.
Branislav Graovac
Фото: Бранислав Граовац, фото: Б. Стојковски

После долазака Александра Јавора (Динамо 1945) и Марка Станојковића (Железничар, Панчево), клубу је приступио и млади Бранислав Граовац (Динамо 1945), који игра на месту по десној страни.

- Довели смо младог, такозваног бонус-играча Граовца, који ће доста значити овом тиму у борби за пласман у виши ранг - рекао је Драган Лукић. - У наредним данима видећемо ко ће нам још приступити, јер желимо да се појачамо играчима с којима намеравамо да нападнемо прво место. У плану је довођење тројице искуснијих момака и близу смо договору с њима.

Бранислав Граовац је играо у омладинцима Динама 1945 и добро је упознат са ситуацијом у новом клубу.

- Одлучио сам да променим средину и да каријеру наставим у војвођанском лигашу из Омољице, где желим да се наметнем и заиграм за први тим - без двоумљења рекао је Граовац. - Клуб има амбицију да уђе у српску лигу и то је још један мотив више због којег сам дошао. Мој основни задатак је да се што боље припремим и да добрим играма “натерам” тренера Ђокића да ме уврсти у стартну поставу.   

Б. Ст.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести