Панчевачки Динамо игра све боље

Фудбалери српсколигаша Динамо успели су да на свом терену савладају екипу Бечеја.
zarko todorovic (Dinamo)
Фото: Жарко Тодоровић, фото: Приватна архива

Од првог минута  фудбалери тренера Жарка Тодоровића кренули су офанзивно и стварали прилике, али је победника одлучио Живорад Арнаутовић својим другим голом два минута пре краја меча.

- Добро смо се припремили за овај дуел и знали смо вредности гостију из Бечеја који су показали добру игру. У неким мечевима ове јесени играли смо боље, али смо били поражени, па могу рећи да нам се све вратило и на крају наш бодовни салдо је реалан - објашњава Жарко Тодоровић. 

После вођства 2:0 гости су преко свог најбољег појединца Жарка Кобиљског изједначили. Први погодак постигао из слободног ударца, а други после додавања Милоша Зличића.

- Рекао сам на полувремену да није све готово и да морамо бити опрезни, али је Кобиљски са два гола потпуно променио ток игре и ми смо морали да поново да јуримо победу. На крају је све испало добро и са нова три бода ближи смо екипама из горњег дела табеле - каже Тодоровић. - Сами смо криви што нисмо на време обезбедили већу предност и победу, али морам да истакнем да овај тим поседује квалитет и да можемо много више да пружимо. Има још доста да се игра и лига је изједначена по квалитету и тако да до последњег кола ће трка за прво место и за испадање бити занимљива. Наш циљ је јасан и желимо добрим играма и резултатима да се пласирамо у горњем делу табеле - каже Тодоровић. Панчевци у недељу гостују у Перлезу, и очекују поново повољан резултат.

- Очекује нас тешко гостовање у Перлезу и знамо да лаких бодова нема. Уколико поновимо игру из претходних кола можемо се надати повољном резултату са овог гостовања -рекао је Тодоровић.

Б. Стојковски

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести