Партизан наставља серију тешких утакмица: Пун респект за Суботичане

Фудбалери Партизана данас у 11. колу Суперлиге Србије дочекује екипу Спартака. Меч долази у незгодном тренутку, после раскида сарадње са Сејдубом Сумом.
stanojevic
Фото: Youtube Printscreen

- Сигурно да нас то ремети јер се дешава у тренутку када се боримо и против неких других ствари. После више година коначно смо у прилици да будемо у игри за титулу, а онда се сусретнемо са препрекама. Наш циљ је јасан, освајање шампионског пехара и свим силама ћемо се трудити да до њега стигнемо. Имам сјајну групу играча која разуме шта то значи и која ће дати све од себе да зацртано остваримо. Свесни су на који начин функционишемо, једном овај почне утакмицу, једном онај; и нико се не жали. Свако има своју улогу и прихвата је. Верујем да ће момци после свега против Спартака дати још више него до сада како би показали да су јаки у главама. Уосталом, и противник је такав: врло неугодна екипа, која нам последњих година прави проблеме. Ценим Суботичане јер инсистирају на игри, голове траже кроз офанзиву, надигравају се са сваким. Лепи су за гледање, као и ми, и очекујем сјајну утакмицу са пуно борбе, шанси и голова – рекао је тренер црно-белих Александар Станојевић.

Суботичани су у прошлом колу поражени од Пролетера и сигурно ће бити силно мотивисани у Хумској.

- И да се није десио тај пораз они би били храбри. Већ дуже време су такви, тврд орах за све противнике у шта смо могли да се уверимо и ми и Црвена звезда. Волим такве тимове, то је прави начин да се напредује и да побољшамо наш фудбал. Сигурно да ће бити добра утакмица и баш јој се радујемо.

Партизан већ у четвртак очекује меч са Флором, у оквиру другог кола Лиге Конференција.

- Заиста тежак распоред имамо. Имали смо дерби са Црвеном звездом, па четири дана после тога Младост, у Лучанима, па сада Спартак, па Флора, па Напредак, који ове сезоне игра сјајно. Мораћемо све да издржимо и преостале мечеве добијемо. Ротираћемо, као и до сада, играчи морају имати утакмице у ногама, па ће тако бити и против Суботичана. Свакако нећу открити тим, али биће то врло јака екипа која може остварити тријумф – поручио је тренер црно-белих.

И. Лазаревић

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести