ПАРТИЗАН  НЕОЧЕКИВАНО ИЗГУБИО ОД НАПРЕТКА: Ваљак незадовољан суђењем

Фудбалери Партизана забележили су пораз од Напретка у 25. колу Суперлиге, а на меча су црно-бели били изузетно незадовољни суђењем на овој утакмици.
1
Фото: Дуљај у разговору са судијама, фото: ФК Партизан

Још током игре фудбалери Партизана тражили су фаул над Овусуом у акцији која је претходила голу Андрије Мајдевца, а касније су се играчи црно-белих жалили и на одлуку да након пада Немање Николића у казненом простору не буде досуђен пенал.

Тај детаљ један је од оних који су обележили 25. коло Суперлиге Србије, а фудбалска јавност подељена је у оцени да ли је овај дуел нападача домаћег и голмана гостујућег тима требало окарактерисати као пенал.

- Прво да честитам Напретку на победи, борили су се. Имали смо шансе, али, на крају то нико не рачуна, јер гледа се само резултат. Играчима не могу да кажем да нису хтели, једноставно, имали смо те неке прилике где смо могли да постигнемо гол, али опет, изгубили смо изузетно три важна бода на нашем терену - почео је Дуљај. - Веома је тешко када у екипи имате играче који су играли под ињекцијама. Нисмо имали клупу, видите да и Салдања није био ту, Северина је прошлу утакмицу искључен, али то не умањује победу Напретка.

Тешко је овај пораз пао играчима.

- Тешко им је пало због многих ствари, али добро. Знате како, гледамо усе у своје клљусе, гледамо у своје двориште, и они имају моју апсолутну подршку, и знамо да ћемо само заједно морати да изађемо још јачи, и оно што је изузетно важно, ми се уопште не предајемо, нити ћемо се предати".

Дотакао се Дуљај ситуације са судијама након меча.

- Када вас неко гледа у очи, и прича вам нешто, а знате да то није искрено. Ето, толико. Нећу да коментаришем суђење - подвукао је Дуљај.

С. Р.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести