Партизан поражен од Шерифа у Хумској и елиминисан из Лиге конференција

БЕОГРАД: Фудбалери Партизана елиминисани су у шеснаестини финала Лиге конференције, пошто су вечерас у реванш мечу поражени од Шерифа у Хумској 3:1 (2:1).
w
Фото: Tanjug (AP Photo/Darko Vojinovic)

У првом мечу, у Молдавији, било је 1:0 за Партизан.

Пред нешто више од 10.000 гледалаца, црно-бели су повели голом Квинсија Менига у 13. минуту, изједначио је из ВАР пенала Седрик Бадоло у 22, да би потпуни преокрет и велику победу гостима донео са два поготка Мухамед Диоп у 45+1. и 47. минуту.

Србија је сада без представника на европској сцени, а навијачи Партизана су на крају, као и пре меча послали исту поруку: Управа напоље.

       Петрић: Нисмо били довољно добри; Урошевић: Нешто нам је недостајало

Нисмо били довољно добри да прођемо. До пенала и мало после смо доминирали, имали неку игру, шансе које смо морали да искористимо“, рекао је тренер фудбалера Партизана Гордан Петрић после пораза од Шерифа (3:1) и елиминације из Лиге конференција.

"Примили смо гол на крају првог полувремена, па на почетку другог. Грешили смо у техничким стварима. И то је то. Говорио сам да Шериф као екипа може да буде незгодан, што се и показало. Ми се окрећемо утакмици у недељу, чека нас Раднички из Крагујевца, надам се да ће играчи да се опораве и што пре ово да забораве“, изјавио је Петрић на конференцији за медије и додао да је он трај на кога би требало "свалити" кривицу, а никако не на играче.

Капитен Слободан Урошевић истакао је да су црно-бели на европском нивоу поново скупо платили грешке.

"Када на нашем стадиону примимо лаке голове, то не може ништа добро да нам донесе. Ми играчи морамо да се запитамо неке ствари. Носимо овај дрес и морамо у сваком тренутку да одговоримо како треба. Нисмо стали после примљеног гола, желели јесмо, али нешто нам је недостајало да преокренемо утакмицу“, поручио је Урошевић.

 

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести