Пех у ФК Војводина: Ђорђевић сломио кључну кост

​​​​​​​МАРИБОР: После Миљана Вукадиновића и Михајла Нешковића, који су се пре неколико дана због повреда вратили у Нови Сад, данас је припреме ФК Војводина напустио још један важан играч.
А. П. Стефан Ђорђевић пред полазак за Нови Сад
Фото: А. П./Стефан Ђорђевић пред полазак за Нови Сад

Наиме, на тренингу опоравка после сусрета с Марибором, велики пех доживео је искусни леви бек Стефан Ђорђевић (30), који се оклизнуо и незгодно пао, поломивши том приликом кључну кост. Он вечерас авионом путује кући, тако да црвено-бели остају и без њега у наредних шест или седам недеља.

- Били смо одмах у болници уз Марибору и поломљена кост је враћена на место, тако да сам задовољан како је повреда збринута и, за сада, чини се да операција неће бити неопходна – рекао је др Борко Вукосав, шеф медицинског тима Новосађана. – Пратићемо пажљиво Ђорђевићев опоравак и надам се да ће већ за четири седмице моћи да скине фиксатор и почне с тренинзима.

Тренер Славољуб Ђорђевић суочио се, дакле, с новом муком, јер ионако „танак“ играчки кадар све више се осипа, а почетак нове сезоне све је ближе. Спортски директор Љубиша Дунђерски на великим је мукама да пронађе одговарајућа решења за поједине позиције, а сада на левом беку код црвено-белих из Новог Сада једино решење је Младен Деветак.

Текст и фото: А. П.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести