Пех за Краснодар, повредио се Михаило Ристић

Противници Црвене зведе у баражу за Лигу Европе, фудбалери Краснодара су данас у оквиру 7. кола руске Премијер лиге играли нерешено против Ростову, али је за црвено-беле важнији податак да се током тог меча повредио један од најбољих играча Краснодара Михаило Ристић.
ristic
Фото: EPA/TYTUS ZMIJEWSKI POLAND OUT

Доскорашњи нападач Звезде је у 45. минуту меча био у дуелу са Ђадуном који је стартовао и закачио га по стопалу, а српски фудбалер је уз болну гримасу остао да лежи на трави и одмах затражио измену. Ристић је дуго лежао на трави, али судија прво није желео да прекине игру и дозволи клупским лекарима да уђу на терен, а тек после озбиљне интервенције са клупе меч је накратко прекинут. Уместо Ристића је у игру ушао Бразилац Жоазињо, пише портал hotsport.rs.

 Иако још увек нема информација о степену повреде Ристића чињеница да се ради о стопалу и да је сам затражио измену наговештавају озбиљност ситуације.

Реванш меч плеј-офа Лиге Европе између Црвене звезде и Краснодара игра се у четвртак на стадиону „Рајко Митић“, а остаје да се види да ли ће се Ристић до тада опоравити и бити спреман да заигра у мечу сезоне за оба тима.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести