Петрић: Жао ми је што нисмо победили, није било панике

УХЕРСКО ХРАДИШТЕ: Тренер фудбалера Партизана Гордан Петрић изјавио је да није дизао панику пошто су "црно-бели" у једном тренутку губили 2:0 и имали играча мање на мечу првог кола групе Д Лиге конференција на гостовању Словачком.
Gordan Petric/Tanjug/Strahinja Acimovic
Фото: Танјуг/Страхиња Аћимовић/Гордан Петрић

Партизан је у 22. минуту губио 2:0, а играч београдског клуба Кристијан Белић добио је директан црвени картон. Међутим, Партизан је у другом полувремену успео да преокрене резултат и да поведе 3:2, али су домаћи фудбалери у 83. минуту стигли до изједначења 3:3. Овим резултатом је и завршена утакмица.

Најавио сам утакмицу у енглеском стилу, а тако је и било. Примали смо голове из скока, нисмо реаговали као треба. Нисмо издржали до краја. Ову утакмицу можемо поредити са мечом против Селтика пре више од три деценија кад је било 5:4, рекао је Петрић после меча за ТВ Арена спорт.

Он је честитао фудбалерима за игру на утакмици у Чешкој.

Било је и слабијих издања од нашег првог дела против Словачког. На полувремену сам смирио играче, да ураде оно што морају, да одбрана једноставније игра. Нисмо дизали панику. Направили смо неке промене на терену, преокренули и жао ми је што нисмо победили, закључио је Петрић.

Урошевић: Требало нам је још само пет-шест минута

Капитен Партизана Слободан Урошевић изјавио је да не може да буде незадовољан после ремија с екипом Словачко у првом колу групе Д Лиге конференција.

Нисам задовољан како је текла утакмица, а поготово њен почетак. Ушли смо мало слабије у утакмицу и тих првих пола сата није било добро. Нисмо се снашли, пресекао нас је после тога и црвени картон Кристијана Белића, али знали смо да нам је потребан само један гол да се вратимо, рекао је Урошевић после меча за ТВ Арена спорт.

Он је истакао да су фудбалери Партизана добро реаговали у другом полувремену.

Причали смо између себе на полувремену да не смемо да дозволимо да нас надигравају толико. Одреаговали смо на прави начин и криво ми је што нисмо успели да сачувамо предност. Требало нам је још само пет-шест минута, али добро, не могу да будем незадовољан, закључио је капитен Партизана.

Партизан ће за недељу на свом терену играти са Ницом у другом колу Лиге конференција.

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести