ПЛС: Кабел дочекује Врањанце

Лидер Прве лиге, фудбалери  Кабела, данас дочекује екипу Динама којој ове јесени не цветају руже.
PLS
Фото: Dnevnik.rs

Екипа из Врања налази се на предпоследњем месту каравана са само три освојена бода. И поред чињенице да су изразити фаворити, фудбалери Кабела припремају се за утакмицу са великим опрезом, али и нормалном дозом оптимизма.

- Пријају нам похвале да смо уз Црвену звезду једини клуб на овим просторима у досадашњем делу првенства остварили максималан број бодова, подстрек да наставимо  зацртаним путем. И поред сјајних резултата, нема еуфорије, већ само рад, ред и професионални однос према обавезама. До сада нам је донео пуно радости. Желимо да је наставимо и против Динама. Нема говора, апсолутни смо фаворити, што не значи да ћемо у меч ући под паролом “лако ћемо”  - каже искусни голман Бојан Браћ.

Новосађани добро памте прошлогодишњи пораз у Врању.

- Динамо нам је велики дужник, што ће нам бити додатни стимуланс да им вратимо истом мером. Не обазиремо се на дешавањима у противничком табору, гледамо у своје двориште, да на прави начин презентујемо квалитетет, од првог минута наметнемо ритам игре, а онда ће и голови доћи у правом тренутку. Очекује нас неугодан ривал, сигурно са великим жељама да коначно прекину серију неуспеха – објашњава Браћ. Највероватније је да ће екипа Кебела данас меч започети у следећем саставу:  Браћ, Мандић, Кочовић, Јеличић, Којичић, Говедарица, Новаковић, Петровић, Видаков, Месаровић и Караћ.   Утакмица се игра на игралишту Кабела крај Штранда од 16 сати.

М. По.

Митровчани у Земуну

Данас су на програм утакмице седмог кола  Прве лиге Србије.

Састају се:  НОВИ САД: Кабел – Динамо, ДОБАНОВЦИ: Будућност – Јагодина, КРУШЕВАЦ: Трајал – Железничар, ЛАЗАРЕВАЦ: Колубара – Дубочица, ЛОЗНИЦА: Лозница – Слога, ЗЕМУН: Земун – Раднички (СМ), ЧАЧАК: Борац – Графичар, КРАГУЈЕВАЦ- Раднички – Раднички (П).

Утакмице почињу у 16 сати, осим мечева у Чачку, Лазаревцу и Крушевцу који су на програму од 19 сати.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести