Почео 56. традиционални “ДНЕВНИКОВ” турнир у малом фудбалу

Утакмицама првог кола у свим категоријама почео је 56. традиционални “Дневников” турнир у малом фудбалу.
1
Фото: Екипе Гумопласт и Белгије из Жабља водили су велику борбу за сваку лопту

Већ првог дана гледаоци су видели неколико одличних мечева,а добром и маштовитом игром истакли су  играчи Лемикса и Пет пријатеља.

Фудбалери каменичког Фрушкогорца окупљени под заставом Лемикса нису имали тежак задатак против симпатичне екипе ДП тима, иза којих стоји познати певач Дадо Полумента. Већ у 1. минуту Милојко Јевтић довео је Лемикс у вођство, да би потом мрежу ДП тима затресли Душан Пећић три пута и Дамјан Варинчић из пенала. Борбена екипа ДП тима није посустајала, да би њихову упорност крунисао Самир Топлица - 5:1.

Наставак утакмице донео је чврсту игру, ДП тим је пружио још већи отпор, да би први гол, као у првом делу, постигао Милојко Јевтић. Испоставило је да је то био и коначан резултат ове утакмице - 6:1.

Пет пријатеља из Темерина, који су пре четири године освојили “Дневников” турнир, прошле били финалисти и ове године такмичење су започели победом. Славили су над екипом Кућерка која се представила у одличном издању. Срђан Росић је већ у 5. минуту шутем с 12 метара искоса лево постигао једини погодак у првом полувремену. Исти стрелац је и у другом делу савладао голмана Кућерка Здравка Милојевића и то са линије пенала (три корнера). Три минута касније Борко Павловић је довео Темеринце у вођство 3:0, да би пет минута пре краја сусрета Владимир Вукашиновић смањио резултат на 1:3. До краја утакмице мреже су мировале са обе стране.

Непојављивање играча Мићко трејда на паркету мале дворане Спенса омогућило је екипи Братис паба, чије боје бране играчи који су некада играли за Цариград: Небојша Сувара, браћа Рашован, Горан Голић и Бојан Вуковић, да освоје лако прве бодове на турниру.

У последњој утакмици првог сениорског такмичарског дана на 56. Дневниковом турниру снаге су одмерили фудбалери Борца окупљени у екипи Римски оил и Ауто делови КЛФ. Код обе екипе постојала је велика борбеност и жеља да се дође што пре до погодка, међутим, спретнији су се показали фудбалери Римског оила, који су за пет минута повели 3:0 преко Николе Милановића, Марка Бичкеиа и Зарија Гојковића. Само један минут почетком другог полувремена требало је фудбалерима Римског оила да повећају на 5:0 и то Огњену Блажићи и Николи Милановићу. Захваљујући пеналу досуђеног после три корнера Милош Ђекић је постигао први гол за Ауто делове КЛФ. Бојан Бабић је тик пре звука сирене поставио коначан резултат 5:2. То је било све што су у овом мечу урадили, док Римски оил забележио прву победу. 

Прву сениорску одиграле су две сасвим солидне екипе Белгија из Жабља  и Гумапласт. Прву изгледну прилику имала је Белгија, али до вођства овај тим је дошао када је пенал сигурно извео Огњен Клисура. До одласка на одмор екипа Гумапласт је преко Јована Банићевића изједначила резултат. На почетку другог полувремена као и на старту утакмице прву прилику имала је Белгија али до вођства је стигла екипа Гумпласта након пенала који је извео Немања Лазаревић. Када је нешто касније Банићевић својим другим погодком повисио на 3:1 победник се назирао. Мада је екипа Белгије имала још неколико прилика, али је неколико врло добрих интервенција имао голман Гумпласта Бранко Смиљанић.

Фото: “Дневников” турнир по традицији отворили су најмлађи

Турнир су отворили као и ранијих година најмлађи учесници - млађи пионири, екипе Фасада (Ђурђево) и Цемент. У 4. минуту игре Никола Рибић је довео Цемент у вођство, а изједначио је врло лепим ударцем искоса са леве стране Жељко Павловић. Резултатом 1:1 се отишло на одмор, а у другом делу Фасаду (Ђурђево) у вођство је довео Лазар Павловић. Коначан резултат је поставио голом са пенала Рибић, а на семафору је остало 2:2 иако су Ђурђевчани до краја меча погодили стативу и промашили пенал када је одлично интервенисао голман Цемента Бјелић.

Фото: Детаљ с меча пионира  између Кафеа ДФача и ГФортуна бамбина

Прву утакмицу пионира одиграле су екипе Кафе Дача и Фортуна бамбино. Први део меча завршен је без голова, иако је виђен врло добар фудбал. У вођство је дошла екипа Фортуна бамбино након снажног ударца Стефана Јанковића. На 1:1 је изједначио сјајним голом са велике удаљености Алексеј Вукићевић, што је био и коначан резултат.

Код кадета на паркет мале сале Спенса прво су изашли МГМ Пламен компани и Но нејм. Екипа Пламена је одиграла одлично прво полувреме и након петнаест минута је водила се 4:0, уз двоструког стрелца Игора Татића по гол су постигли Вук Миљановић и Страхиња Шево. У другом делу утакмице Шево је постигао још један погодак, а коначних МГМ  Пламеник - Но нејм 5:1 поставио је Александар Личина са пенала.

Г. Ковач

Ј. Галић

Д. Кнежић

Фото: Д. Иванић

Резултати

Млађи пионири

Фасада (Ђурђево) - ФК Цемент 2:2

Пионири

Кафе Дача - Фортуна бамбино 1:1

Кадети

МГМ Пламен компани - Но нејм 5:1

Мађионичари - Кафе Крањац 1:3

 

Сениори

Белгија - Гумопласт 1:3

Мићко трејд - Братис паб 0:3

ФКФ Лемикс - ДП тим 6:1

Кућерак - Пет пријатеља 1:3

Римски оил - Ауто делови КЛФ 5:2

 

Петак

15.00: Горан Божић – Фасада (п)

15.35: Каза Бјанка – Кафана Крњајац (к)

16.10: Власте 021 – Римски оил (с)

16.45: Лампоне – Паркинг сервис (с)

17.20: Кафе Хогар – Ауто Арис Равни Буљим (с)

17.55: Хрубик Волво – РТВ Војводина  Залагаоница БС (с)

18.30: Бровел виљушкари – Кафе Панда (с)

19.05: ТН ауто – Кафе Козмо (с)

19.40: Бурка инсталације – Но нејм (к)

 

Субота

15.00: ЖФК Војодина – Фасада (п)

15.35: Фортуна бамбино – Ресторан Наша тврђава (п))

16.10: Мењачница Рис – Ауто Арис Равни Буљим  (с)

16.45: Римски оил – Мимада лајн (с)

17.20: ДП тим – Кафе Панда  (с)

17.55: Аутогалант – Паркинг сервис (с)

18.30: Кућерак - Цанекс (с)

19.05:  Хрубик Волво – ТН ауто

19.40:  Бурка инсталације – МГМ Пламен компани (к) 

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести